Νομίζεις ότι μόλις σε δει τυφλώνεται από την εξωτερική σου εμφάνιση και δεν εμβαθύνει στα ουσιαστικά κομμάτια της προσωπικότητας σου; Λάθος! Οι άντρες σε αυτό το κομμάτι είναι παρεξηγημένοι. Φυσικά, και τσεκάρουν τις καμπύλες σου, αλλά γρήγορα περνάνε στην ανάλυση. Οι άντρες μας αποκάλυψαν τι ακριβώς σκέφτονται όταν δουν μια γυναίκα που περνάει το πρώτο test  του πρώτου ραντεβού..

1. «Γιατί μιλάει έτσι»Υπάρχουν τρία είδη φωνών. Οι χαμηλές, οι ψιλές και οι προσποιητά γλυκές που παραπέμπουν σε μωρό που λέει τα πρώτα του λογάκια. Σε μερικούς αρέσει και σε μερικούς δημιουργεί πονοκέφαλο. Απόφυγε το καλύτερα!  Αυτά που λέει τα εννοεί ή μου κάνει επίδειξη ; Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση πάντοτε θα κεντρίσει το ενδιαφέρον ενός άντρα αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει να καταλάβει από αυτή τον χαρακτήρα σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι.

2. «Γιατί χαμογελάει»;Σε όλους αρέσει ένα γλυκό χαμόγελο, αλλά οι άντρες παρατηρούν πολύ τον τρόπο που χαμογελάς. Χαμογελάς ευγενικά ή προκλητικά; Όποιος και αν είναι ο τρόπος σου εκείνος θα βρει τα θετικά και τα αρνητικά.

3. «Τι φοράει»; Είτε θα πει «πώς κυκλοφορεί έτσι» ή «πόσο χαίρομαι που ντύνεται έτσι» αλλά ανεξαιρέτως ΟΛΟΙ οι άντρες παρατηρούν το ντύσιμό σου και έχουν γνώμη αν είναι κομψό ή όχι. Δεν χρειάζονται να διαβάσουν περιοδικά.

4. «Έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ… ή όχι»Το χιούμορ είναι σαν τα παιδιά. Είναι διαφορετικά και το δικό μας νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο! Αν μια γυναίκα δεν ανταποκριθεί με αστείο τρόπο στα αντρικά αστεία δεν θα καταφέρει ποτέ να κάνει κάτι με τον άντρα που θέλει. Οι άντρες εκτιμούν μια γυναίκα με καλή αίσθηση στο χιούμορ.

5. «Πού κοιτάει»; Θα ακολουθήσει το βλέμμα σου και θα τσεκάρει που έχεις την προσοχή σου. Μπορεί να κοιτάς την έξοδο, τα cocktails ή τον μπάρμαν. Εκείνος θα καταλάβει πολλά.

6. «Λες να έχει καταλάβει ότι την κοιτάζω πονηρά»; Βέβαια και σκέφτονται ερωτικά για σένα από την πρώτη στιγμή. Ακόμα και ο πιο σοβαρός, προσγειωμένος άντρας θα σκεφτεί ότι θέλει να κάνει σεξ μαζί σου στα πρώτα πέντε λεπτά. Αναπόφευκτο.

7. «Τί είναι αυτή η μυρωδιά»Αν φοράς δυνατό άρωμα και βρίσκεται κοντά σου, οι άντρες θα θελήσουν να ξεκινήσουν συζήτηση με το ερώτημα.. «βανίλια; κανέλα, σανδαλόξυλο»;  Έξαλλου  η μυρωδιά είναι σημαντικό στοιχείο αποπλάνησης και σ΄αυτό ένας άντρας ξέρει να κάνει παιχνίδι…

8. «Είναι πολύ ευγενική με τον σερβιτόρο». Ο τρόπος που φέρεσαι στους όλους αποκαλύπτει πολλά για σένα. Στέλνεις πίσω τον σερβιτόρο να σου αλλάξει τον καφέ γιατί δεν είχε αρκετή ζάχαρη ή είσαι πολύ ευγενική ακόμα και όταν δεν είσαι ικανοποιημένη; Αν ισχύει το τελευταίο ο άντρας βάζει ένα τικ στο κουτάκι με την προσωπικότητά σου.

9. «Το make up της είναι… «Οι άντρες θα σε κρίνουν και με βάση τον τρόπο που έχεις μακιγιάρει το πρόσωπό σου. Μερικοί άντρες θα βρουν το smokey eyes, ιδιαίτερα hot και κάποιοι άλλοι υπερβολικό. Κανείς πάντως δεν θα εκτιμήσει την ώρα που έκατσες μπροστά στον καθρέφτη για να το πετύχεις.

10.  «Γιατί με ρωτάει  τι σκέφτομαι; »  Είναι άντρας και σκέφτεται απλά.  Τι δεν καταλαβαίνεις; Οι άντρες σπάνια σκέφτονται τα «γιατί». Δεν θέλουν να βρουν το βαθύτερο νόημα σε κάτι που συνέβη ή να αναλύσουν τους λόγους που είπες κάτι. Απλά σκέφτονται αν κάτι τους άρεσε ή όχι.Η αλήθεια είναι ότι θέλει να το φωνάζουν κιόλας. «Είμαι αυτό που δείχνω» και «πραγματικά δεν σκέφτομαι τίποτα», κάθε φορά που τον ρωτάς «τι έχεις» ή «τι σκέφτεσαι» τον τρελαίνεις!

11.»  Πόσο ανασφαλής είσαι;»   Ο μεγάλος φόβος μια γυναίκας στο πρώτο ραντεβού  εφόσον της αρέσει ο άλλος είναι αν θα τον ξαναδεί. Φυσικά οι άντρες αυτό το ξέρουν και κάπου εκεί θα σου βάλουν την παγίδα τους! Αν τον ρωτήσεις τότε ξέρει πως έχει το πάνω χέρι από το πρώτο ραντεβού. Να θυμαστε πως ένας άντρας αν θέλει να σε ξαναδεί θα φροντίσει να στο δείξει.  Θα στο ζητήσει πριν σε αποχαιρετήσει ή θα σε πάρει τηλέφωνο την άλλη μέρα. Αν τώρα δεν θέλει να ξαναβρεθεί τε θα σε αποχαιρετήσει βιαστικά και θα εξαφανιστεί.

Πηγή: staxtopouta.gr