Η Elite μπήκε στη ζωή της ελληνικής οικογένειας το 1968, όταν δημιούργησε την πρώτη τυποποιημένη φρυγανιά. Από τότε κυριαρχεί στην κατηγορία της και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του Έλληνα καταναλωτή. Με σημείο αναφοράς την ποιότητα και την υψηλή διατροφική αξία, η Elite αφουγκράζεται τις νέες τάσεις και προσφέρει συνεχώς νέα προϊόντα και επιλογές.

Έτσι και τώρα, η Elite εμπνέεται από τη φύση και δημιουργεί τις σταρένιες φρυγανιές με β-γλυκάνη από βρώμη, η οποία συμβάλει με φυσικό τρόπο στον έλεγχο της χοληστερόλης.

Η β-γλυκάνη είναι μια φυτική ίνα που βρίσκεται στα δημητριακά και περιέχεται σε μεγαλύτερες ποσότητες κυρίως στη βρώμη και στο κριθάρι. Χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της β-γλυκάνης από βρώμη, οι νέες φρυγανιές Elite είναι η ιδανική επιλογή για όσους υιοθετούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, και ακόμη για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη χοληστερόλη τους σε φυσιολογικά επίπεδα.

Οι φρυγανιές Elite με β-γλυκάνη από βρώμη είναι μια ακόμη νέα πρόταση της ELBISCO, η οποία λειτουργεί με επίκεντρο την ποιότητα, την προϊοντική ανανέωση και το σεβασμό στον καταναλωτή.

Συνδυάζοντας την υψηλή διατροφική αξία με απαράμιλλη γεύση, οι νέες φρυγανιές Elite με β-γλυκάνη από βρώμη, θα γίνουν ο νέος μας σύμμαχος για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής.