Ολη την εβδομάδα μετράς αντίστροφα για την Παρασκευή και το Σάββατο, που σημαίνει έξοδος, ποτό, φίλες, διασκέδαση και φυσικά πάρτι μέχρι το πρωί. Έφτιαξες τα μαλλιά σου με τις ώρες, διάλεξες το ρούχο που θα φορέσεις μετά από άπειρες δοκιμές και πήρες τη γνώμη κάθε φίλης σου για το μακιγιάζ σου. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι αυτά τα 7 πράγματα που κάνεις σε κάθε πάρτι, πολύ απλά επειδή τα κάνουμε, τα κάναμε και θα τα κάνουμε όλες μας!

1. Θα πας στο μπάνιο (χωρίς λόγο) με τις φίλες σου. Για να περπατήσεις λίγο μέσα στο χώρο, να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, να φτιάξεις καμιά τούφα που πετάει, να περάσεις την ώρα σου μέχρι να ανάψει το κέφι.

2. Θα σχολιάσεις τουλάχιστον 2-3 ντυσίματα. Προφανώς και το ντύσιμο το δικό σου και των φίλων σου θεωρείται τοπ, οπότε έχετε βγάλει φτυάρια και θάβετε χωρίς σταματημό - σίγουρα μέχρι να δυναμώσει η μουσική και να μην ακούτε η μία την άλλη.

3. Θα προσπαθήσεις να πιεις και να φας χωρίς να χαλάσεις το κραγιόν σου. Το έχεις μαζί σου για κάθε ενδεχόμενο, αλλά βαριέσαι τραγικά να το ανανεώνεις και λίγο και λιγάκι - εκτός βέβαια κι αν ρίξει κανείς την ιδέα για ομαδική σέλφι, σ' αυτή την περίπτωση θα το βάλεις στο λεπτό.

4. Θα φτιάξεις το καλσόν σου (ενώ εύχεσαι να μη σε δει κανείς). Χοροπηδάς με χάρη πίσω από την κολλητή σου, προκειμένου να ανεβάσεις το καλσόν σου χωρίς να τραβήξεις πολύ τα βλέμματα. Όλες το κάνουμε, χαλάρωσε.

5. Δε θα ακούσεις κάτι (λόγω μουσικής) αλλά θα κάνεις ότι το άκουσες. Αυτό είναι το χειρότερο μου, η μουσική δυναμώνει επικίνδυνα, η διπλανή σου αρχίζει να σου μιλάει μέσα στο αυτί και να ουρλιάζει κι εσύ κουνάς το κεφάλι με κατανόηση ακόμη κι αν δεν βγάζεις καμία άκρη σ' αυτά που λέει. Κλασικό!

6. Θα φύγεις απογοητευμένη αν δε σε φλερτάρει κανείς, ακόμη κι αν δε θέλεις να το δείξεις στην παρέα σου. Τόση προετοιμασία να πάει χαμένη; Στην ανάγκη θα μιλήσεις με τον τύπο που δε σου αρέσει καν και που υπό κανονικές συνθήκες σνομπάρεις, μόνο και μόνο για να σου ανεβάσει λιγάκι το ηθικό.

7. Θα φύγεις τουλάχιστον 2 ώρες μετά το πρώτο χασμουρητό, προκειμένου να μη σε πουν ξενέρωτη. Εσύ φταις που ο Dj δεν ξέρει να κρατάει ζωντανό το πάρτι;

xx