Από τη στιγμή που μπήκε ο Μάρτιος, η άνοιξη μοιάζει να είναι πολύ κοντά, υπερβολικά κοντά. Αυτό μας αρέσει. Ξέρεις τι δε μας αρέσει; Το ότι πρέπει για ακόμη μια σεζόν να ξοδέψουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας. Προφανώς, αν κάνεις καλές και σοφές αγορές κάθε χρόνο, θα έχεις αρκετά καλά κομμάτια να φορέσεις και φέτος. Η μόδα, όμως, αλλάζει, άλλα trends έρχονται κι άλλα φεύγουν, οπότε αν σ΄ ενδιαφέρει πραγματικά να είσαι ενημερωμένη, θα ξοδέψεις χρήματα για να ανανεωθείς. Ξέρεις σε ποιά κομμάτια δε χρειάζεται να δώσεις πολλά χρήματα; Θα σου πω αμέσως!

1. Σανδάλια με pom poms. Θα είναι στα απόλυτα must της άνοιξης γι' αρχή κι έπειτα του καλοκαιριού. Η σεζόν που έρχεται μας δίνει την άδεια να φορέσουμε τα πιο εκκεντρικά πέδιλα που θα βρούμε. Δεν ξέρω όμως αν θα τα κρατήσεις και για την επόμενη άνοιξη, οπότε δώσε όσα λιγότερα μπορείς, καθώς υπάρχουν άλλα pieces που αξίζουν τα χρήματα σου.

2. Skinny Scarf. Ένας πολύ εύκολος τρόπος να βάλεις λίγο πνεύμα από τα 70s στο ντύσιμο σου. Αν το σκεφτείς πρακτικά, το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ένα πολύ λεπτό κομμάτι ύφασμα, άρα, γιατί να είναι τόσο ακριβό; Δώσε κι εδώ τα λιγότερα δυνατά!

3. Bell sleeves. Μια τέτοια statement μπλούζα, θα ταιριάξει ιδανικά με το τζιν σου. Αν θες να την αποκτήσεις, μην αγχώνεσαι, τα περισσότερα καταστήματα θα έχουν μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, prints και τιμές.

4. Λευκά sneakers. Αυτό κι αν είναι το απόλυτο statement για το ντύσιμο σου. Τα λευκά αθλητικά σου - ειδικά όταν είναι καθαρά - μπορούν να ταιριάξουν με οποιοδήποτε ρούχο θέλεις εσύ, από το πιο casual στο πιο formal. Μπορείς να τα εντοπίσεις σε χαμηλές τιμές αν κοιτάξεις σε μεγάλα καταστήματα ή σε συνοικιακά μαγαζιά.

5. Chokers. Από μόνα τους αποτελούν μια κατηγορία όπου μπορείς να βρεις πολλές διαφορετικές τιμές. Ταιριάζει με τα ρούχα σου και με το ανοιξιάτικο/καλοκαιρινό σου mood, αλλά δεν είναι από τα κομμάτια που αξίζουν να καταξοδευτείς.

6. Statement σκουλαρίκια. Το ίδιο ισχύει και εδώ, μιας και τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια, ακριβώς επειδή είναι πολύ εντυπωσιακά, δε χωράνε σε πολλές καθημερινές περιστάσεις.

xx