Για εμάς τα κορίτσια ισχύει αυτή η περίεργη αλήθεια: όσα χρήματα και να ξοδεύεις για τα ρούχα σου, θέλεις οι άλλοι να θεωρούν ότι έχεις δώσει πολλά περισσότερα. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, αλλά ξέρω πως σίγουρα συμβαίνει. Παίρνεις ένα μπλουζάκι με 5 ευρώ και θέλεις να νομίζουν ότι πήρες δάνειο να το αποκτήσεις ή εκείνο το τζιν που σου χάρισε η κολλητή σου, θες να δείχνει τουλάχιστον πανάκριβο. Δεν έχει σημασία που κολλάμε σε τέτοια, σημασία έχει ότι κι αυτά μας τα κολλήματα είναι εφικτό να ξεπεραστούν (αφού πρώτα υλοποιηθούν). Ορίστε οι 8 τρόποι που θα κάνουν το ντύσιμο σου να δείχνει ακόμη πιο ακριβό από αυτό που είναι:

1. Έντονα χρώματα. Συνδυασμένα βέβαια με πιο ήρεμες αποχρώσεις, έτσι ώστε να υπάρχει και η αντίθεση.

2. Accessorize it! Και βάλε ένα ωραίο καπέλο στην πρωινή σου βόλτα.

3. Accessorize it! Vol. 2 Μπορείς, επίσης, να φορέσεις κι ένα statement βραχιόλι σε ασημένια ή χρυσή απόχρωση, βγάζοντας για λίγο εκείνα τα βραχιολάκια με τις χάντρες που φοράς.

4. To blazer θα κάνει τη διαφορά. Να το ρίξεις ανέμελα στους ώμους σου και να βγεις για τις δουλειές σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με λευκό T-shirt και skinny jeans.

5. Girly & Sporty chic, σ' ένα ντύσιμο. Μη διστάσεις να φορέσεις καλσόν με sneakers, ειδικά όταν η φούστα/σορτσάκι σου είναι black leather - τα αγαπάμε πολύ κάτι τέτοια.

6. Keep it simple. Μη φορτώσεις ποτέ ένα ντύσιμο, ώστε να δείχνει πιο ακριβό. Η απλότητα και ο μινιμαλισμός είναι στοιχεία που δεν πρέπει να ξεχνάς όταν θες να πετύχεις το ''ακριβό'' outfit.

7. Φλατ σανδάλια. Ειδικά τα συγκεκριμένα είναι ιδανικά για το σκοπό μας. Όχι ότι θα διαφωνούσα αν επρόκειτο για τα άλλα, τα πολύχρωμα, με τις χάντρες και τα φουντάκια.

8. Χωρίς πανωφόρι που πας; Αυτό θα βάλει την τελευταία πινελιά στο ντύσιμο σου. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός (υποθετικά, γιατί Μάρτης είναι αυτός, ποτέ δεν ξέρεις) προτίμησε κάτι σικ, λεπτό και μπεζ.

xx