Μ' αυτή την τάση πια έχει γίνει της μουρλής. Για σένα που δεν έχεις διαβάσει τίποτα ακόμη, σε πληροφορώ ότι είναι πολύ trendy πλέον να βάφεις το μαλλί σου στην αγαπημένη μας denim απόχρωση για να είσαι κιόλας ασορτί με το τζιν σου. Πέρα από την πλάκα, το συγκεκριμένο στιλ στα μαλλιά δεν έχει να κάνει μόνο με το denim look που λανσάρεις στις εξόδους σου.

Ουσιαστικά πρόκειται γι' αυτή τη χαρακτηριστική μπλέ απόχρωση, που κάνουν τα μαλλιά σου να θυμίζουν σ' εκείνες τις εξίσου χαρακτηριστικές αποχρώσεις των Wragler και των Levi's. Το συγκεκριμένο χρώμα τοποθετείται κάπου ανάμεσα στο γκρι και στην οικογένεια των μώβ αποχρώσεων - σε αρκετά δημοφιλή site εμφανίζεται ως το χρώμα της εποχής μας. Και λέω να συμφωνήσω, θα το δούμε αρκετά από εδώ και πέρα και εκτός των τζιν μας. 

Θα δεις να το αναφέρουν και ως jair (jean+hair) στα διάφορα social media, γιατί όπως καταλαβαίνεις, λίγο θέλουμε από το να κάνουμε κάτι ως τεράστια τάση της εποχής. Από celebrities μεριά, η Nicole Richie είναι αυτή που το έχει δοκιμάσει και αναμένουμε αρκετές ακόμη στο μέλλον!

xx