Εσύ και η αδερφή σου, μια σχέση χαριτωμένου μίσους και άπειρης αγάπης. Καμία άλλη δε θα σε καταλάβει όπως αυτή, καμία δε θα τρέξει δίπλα σου στην πρώτη δυσκολία. Κάτι ανάμεσα σε αδερφή-μαμά-κολλητή, η αδερφή ψυχή σου, θα σε βοηθάει και θα σε κάνει να γελάς από τότε που δυσκολευόσουν με την ορθογραφία στην πρώτη δημοτικού μέχρι και σήμερα, που ο Γιάννης σου έχει βγάλει την ψυχή. Πολλές φορές διαβάζεις τις συνομιλίες σας και γελάς μόνη σου. Στοίχημα ότι τα περισσότερα μηνύματα που σου έχει στείλει είναι κάπως έτσι:

1. Εκπτώσεις 70%! Θες να σου πάρω τίποτα από αυτά; *στέλνει άπειρες φωτογραφίες* Και κάπως έτσι, έχει το δικαίωμα να δανείζεται οτιδήποτε της γυαλίσει από την ντουλάπα σου.

2. Σ' αρέσει; Να το πάρω; *στέλνει ξανά χιλιάδες φωτογραφίες* Και κάπως έτσι, αποκτάς με τη σειρά σου το δικαίωμα να δανείζεσαι από την ντουλάπα της ό,τι σου έρθει.

texts sisters send

3. Πεθαίνω της πείνας, φέρε ένα σουβλάκι όπως έρχεσαι σπίτι. Μπορείς να της το αρνηθείς; Ξέρεις ότι το ίδιο θα έκανε κι εκείνη για σένα!

4. Γιατί έχουμε τόσο αργό internet; Λέγε τι έκανες στο modem. Ναι, θα βρεις τον μπελά σου από το πουθενά μόνο και μόνο επειδή της ήρθε να ξυπνήσει στραβά.

5. Μεσημεριανό στης θείας, μην τολμήσεις και δεν έρθεις. Απειλές από το ίδιο σου το αίμα.

texts sisters send

6. Πήγαινε στο δωμάτιο μου, έχω αφήσει τα κλειδιά μου εκεί; Άντε καλέ που είναι ακατάσταση και μπαίνεις στο δωμάτιο της με κίνδυνο τη ζωή σου.

7. Όχι; Καλά, πας να μου βγάλεις καινούρια; Τρέχεις επειδή έχει τα μυαλά της πάνω από το κεφάλι της, αλλά δε σου πάει κιόλας η καρδιά να την αφήσεις εκτός σπιτιού.

8. Μην πεις στη μαμά τίποτα, αλλά θα βγω με τον τάδε. Θα την καλύπτεις μια ζωή γιατί θα σε καλύψει κι εκείνη στην πρώτη ανάγκη!

9. Έλεος, κοίτα τι φοράει αυτή! *στέλνει 500 φωτογραφίες πάλι* Καλύτερο δεν έχετε από το να σχολιάζετε με τις ώρες τα ντυσίματα των άλλων.

texts sisters send

10. Που είσαι; Δε βρίσκω το τζιν μου, ελπίζω να μην το φοράς. Είτε της λες όχι (ενώ μια χαρά το φοράς) είτε της στέλνεις φωτογραφία για να το δει πάνω σου και να πειστεί. 

xx