Θέλεις να δείξεις το ενδιαφέρον σου, αλλά δεν θέλεις να κάνεις το πρώτο βήμα… Θέλεις να τον κάνεις να ενδιαφερθεί, αλλά όχι να είσαι εσύ η κυνηγός… Πως θα το καταφέρεις; Απλά και διακριτικά! Ακολουθώντας τους παρακάτω οκτώ καθημερινούς τρόπους….


1.    Κάνε του like στο fb


Απλό, και καθόλου παρεξηγήσιμο. Προσοχή όμως! Όχι σε ό,τι κι αν ανεβάζει, αμέσως εσύ like. Μια στο τόσο, ίσα-ίσα να βλέπει το όνομά σου στις ειδοποιήσεις του.

2.    Κράτα οπτική επαφή


Όταν συναντιέστε, να τον κοιτάζεις. Διαχρονική μέθοδος φλερτ! 

Δες εδώ τι περιμένει ένας άντρας από μία κοπέλα, για να του κάνει το ...κλικ!

3.    Χαιρέτα τον με νόημα


Όταν λέμε νόημα, εννοούμε να του χαμογελάσεις, να κουνήσεις το χέρι και να τον κοιτάξεις έντονα στα μάτια. Θα το καταλάβει, είμαστε σίγουρες!

Αυτά είναι τα 3 βασικά λάθη που κάνουν οι κοπέλες όταν ψάχνουν ...γκόμενο.

4.    Συνέχιζε την κουβέντα


Πιάνετε την κουβέντα για οποιοδήποτε θέμα και μιλάτε. Μην την κόβεις απότομα. Και γενικά, μην την κόβεις γενικά. Συνέχιζε να μιλάς και να πηγαίνεις το θέμα εκεί που θέλεις εσύ…

Δες εδώ 5 πράγματα που κάθε άντρας θέλει οπωσδήποτε από μια γυναίκα.

5.    Κάνε του ένα διακριτικό κοπλιμέντο


Καλό θα ήταν αυτό ιδανικά να είναι απάντηση σε δικό του κοπλιμέντο και όχι να το πεις εσύ έτσι, από μόνη σου. Για παράδειγμα, εάν σου πει «είσαι πολύ όμορφη σήμερα», είναι πολύ καλή ευκαιρία να του απαντήσεις «κι εμένα μου αρέσεις πολύ…»

6.    Πιάσε του τον ώμο


Και το χέρι και τον λαιμό… ανάλογα τη φάση! Το να είστε κοντά και να κρατάς σωματική επαφή –έστω και αν φαίνεται φιλική- είναι πολύ σημαντικό μήνυμα προς αυτόν ώστε να προχωρήσει…

6 super tricks που πρέπει να κάνεις για να σε θέλει στο φουλ.

7.    Κοίτα τον στα χείλη


Αν το κάνεις επίμονα και η φάση είναι  σωστή, τότε θα σε φιλήσει. Ουσιαστικά εκείνος κάνει την κίνηση, αλλά εσύ το προκάλεσες.

8 τρόποι για να φιλάς καλύτερα.

8.    Χαμογέλα του


Απλά και διακριτικά!