Συνήθεια αγαπημένη και συχνή. Αγορά εσωρούχων, σε μια βόλτα στα μαγαζιά. Μήπως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις και δεν τα έχεις σκεφτεί;

Ορίστε!


1.    Ανανέωνέ τα συχνά


Εάν έχει χαλαρώσει το λάστιχο ή αν υπάρχουν λεκέδες που δεν φεύγουν με το πλύσιμο, πρέπει να το πετάξεις και να αγοράσεις άλλο. Αν και δεν υπάρχει κανόνας που να ορίζει τη διάρκεια ζωής ενός εσωρούχου, είναι πολύ πιθανό να φοράς κάποιο πολύ περισσότερο καιρό απ' όσο νομίζεις. Το πιο ιδανικό είναι να τα ανανεώνεις κάθε πέντε χρόνια.

7 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την αποτρίχωση στο μπικίνι

2.    Διάλεξε βαμβακερά


Ναι, κι εμείς θεωρούμε πιο σέξυ τα μη βαμβακερά, αλλά η υγιεινή είναι πάνω από την απόλαυση. Όπως όλοι ξέρουμε, το βαμβάκι βοηθά την ευαίσθητη περιοχή να αναπνέει. Άλλα συνθετικά υλικά όπως το νάιλον και η λίκρα εγκλωβίζουν την υγρασία και τον ιδρώτα δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη μυκήτων.

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον κόλπο σου.

3.    Μην αγοράσεις πάρα πολλά στρινγκ


Γιατί πολύ απλά δεν θα τα φορέσεις. Θα τα πάρεις επειδή σου αρέσει το σχέδιο, και όχι επειδή θα τα φοράς συχνά. Κι αυτό, γιατί δεν βολεύουν και οι γυναικολόγοι προειδοποιούν να μην τα φοράμε πολύ συχνά. Σκέψου ότι το κόψιμό τους είναι σφικτό κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει από μια απλή μυκητίαση μέχρι πιο σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα. Επίσης, απόφυγέ τα όταν γυμνάζεσαι γιατί τότε είναι που αυξάνονται οι πιθανότητες να μολυνθείς.

11 φορές που ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις στρινγκ

4.    Πλύνε τα, πριν τα φορέσεις


Αυτό εννοείται, αλλά έχουν ακούσει τόσα τα αυτιά μας, που λέμε και το αυτονόητο. Μην ξεχνάς να πλένεις καλά τα εσώρουχα που μόλις αγόρασες, γιατί είναι βρώμικα! Πολύ απλά!

5 περίεργα πράγματα ομορφιάς που κάνουν οι γυναίκες... εκεί κάτω.

5.    Πρόσεχε το νούμερό σου


Να φοράς το αληθινό σου νούμερο! Με το να φοράμε μικρότερο νούμερο εσώρουχα, δεν φαινόμαστε λεπτότερες –ίσα ίσα, πολλές φορές, εάν είναι μικρότερο το εσώρουχο, αυτό μας «κόβει». Εάν δεν ξέρεις το νούμερό σου, ζήτησε από την υπάλληλο να σε μετρήσει για να σου δώσει το σωστό νούμερο.