Βαρέθηκα. Δεν υπάρχει καμία να μου κάνει το κλικ βρε αδερφέ!»
Η παραπάνω ατάκα, είναι από τις πλέον συνηθισμένες σε συζητήσεις ανάμεσα σε άντρες. Ειδικά όταν αυτές γίνονται υπό ένα πλαίσιο λιγάκι πιο σοβαρό κι όχι τόσο σε φάση ...καφρίλας. Τι είναι όμως αυτό το κλικ και πώς μία γυναίκα καταφέρνει να το κάνει σε κάποιον;

Αρχικά, να πω πως όσο κλισέ κι αν ακούγεται η εν λόγω έκφραση, άλλο τόσο αληθινή είναι και συναντάται στην καθημερινότητα όλων μας. Και κάτι ακόμα. Το «κλικ» είναι κάτι που συμβαίνει αυθόρμητα κι όχι κατά παραγγελία. Τα τρία πράγματα για τα οποία θα γράψω στη συνέχεια, είναι το γενικότερο πλαίσιο των παραγόντων που συμβάλλουν ώστε αυτό να γίνει. Δε σημαίνει πως είναι κάτι το οποίο ελέγχεται και θα τα πραγματοποιήσει ένα προς ένα μία γυναίκα από αύριο για να την καψουρευτεί αυτός που θέλει. Προς αποφυγή παρεξήγησης δηλαδή…

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Το ερώτημα είναι το εξής: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια γυναίκα, για να μας κάνει κλικ; Οτιδήποτε ακολουθεί, αποτελεί προσωπική άποψη, ωστόσο έχω την εντύπωση πως αρκετοί άντρες θα ταυτιστείτε μαζί μου. Αν όχι, περιμένω τις παρατηρήσεις/διορθώσεις σας στα σχόλια.
 

 

1. Να είναι ελκυστική εμφανισιακά

Ως άντρας που είμαι, το καταλαβαίνω κι από τον εαυτό μου. Ακόμη κι έτσι να μην ήταν όμως, έρευνες έχουν αποδείξει πολλάκις πως είμαστε ξεκάθαρα οπτικά όντα και πως τα πάντα γύρω μας, για να μας τραβήξουν την προσοχή πρέπει να μας διεγείρουν το οπτικό σύστημα. Κατ’ επέκταση λοιπόν, το ίδιο συμβαίνει και στη σχέση μας με τις γυναίκες. Αν εμφανισιακά δεν πέσει το βλέμμα μας πάνω τους, τότε το παιχνίδι στην συντριπτική του πλειοψηφία, θεωρείται χαμένο. Προσέξτε όμως, το ελκυστική δε σημαίνει ούτε αναλογίες μοντέλου, ούτε πρόσωπο ονειρικά πλασμένο. Κάθε άντρας έχει τα δικά του γούστα και τα δικά του στάνταρ. Κάτι που φαίνεται ελκυστικό σε μένα, μπορεί να μοιάζει αποκρουστικό σε σένα και τούμπαλιν. Καταλήγοντας όμως, για να κάνει μια γυναίκα το ερωτικό κλικ σε κάποιον, είναι 100% βέβαιο πως τον ελκύει ΚΑΙ εμφανισιακά. Με τις εξαιρέσεις να είναι τόσο λίγες, που ορθώς θεωρούνται αμελητέες.
 

2. Να είναι συζητήσιμη

Ένα ακόμη προαπαιτούμενο του ...κλικ, είναι η δυνατότητα να υπάρξει συζήτηση ανάμεσα στα δύο άτομα. Συζήτηση η οποία θα αποδείξει στην πράξη πως οι δύο αυτοί άνθρωποι, είναι σε θέση να μοιραστούν κάποια πράγματα, να ανταλλάξουν απόψεις κερδίζοντας γνώσεις ο ένας από τον άλλο. Πολλοί βέβαια, ακούγοντας για διαλόγους μπορεί να ταξιδέψετε σε τίποτα ...επιστημονικούς προορισμούς θεωρώντας πως συζήτηση είναι μονάχα η ανταλλαγή απόψεων με επιστημονικό ή φιλοσοφικό υπόβαθρο. ΟΥΤΕ ΚΑΝ! Συζήτηση είναι η ανάλυση της πολιτικής κατάστασης της χώρας ή η ανακάλυψη του νερού στον Άρη, είναι όμως και η αναδρομή στους πρώην, οι ενδυματολογικές προτιμήσεις και γενικότερα οτιδήποτε μας αφορά και μας κινεί το ενδιαφέρον να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο.
 

3. Να κρατά την απαραίτητη ισορροπία ανάμεσα στο «εύκολη» και «δύσκολη» γκόμενα

Κανένας άντρας δεν ψάχνει για μια γυναίκα που θα του ανοίξει τα πόδια πριν καν πει κύμινο. Ή μάλλον, αν ψάχνει κάτι τέτοιο ξέρει πολύ καλά που θα το βρει. Και πόσο θα του κοστίσει με βάση τον ...τιμοκατάλογο του σήμερα. Αυτό που ψάχνει όταν θέλει να δει σοβαρότερα κάποια και κατ’ επέκταση να προχωρήσει σε σχέση μαζί της, είναι μια μέση κατάσταση ανάμεσα σε περιπέτεια κι ασφάλεια, σε αγάπη και πάθος, σε σεξ κι αγκαλίτσες, κι όπως θέλετε πείτε το τέλος πάντων. Για αυτό ακριβώς, επιμένουμε τόσο πως την κοπέλα την θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ο εαυτός της. Γιατί μόνο εκεί ξέρουμε αν αυτή που έχουμε απέναντί μας, ταιριάζει στις απαιτήσεις που εμείς έχουμε θέση. Δεν είναι τυχαίο που όλοι βρίζουν τον κανόνα των 3 (ή των 5) ραντεβού. Σε αυτά τα πράγματα δεν χωρούν κανόνες παρά μόνο αυθορμητισμός και ...τρέλα. Τώρα, αν αυτή η τρέλα ταιριάζει συγκεκριμένα με εμένα ή εσένα, αυτή είναι μία άλλη, μη αναλύσιμη, ιστορία!

Πηγή: neopolis.gr