Για σένα που όποιο όμορφο χρώμα βλέπεις εύχεσαι να υπήρχε και σε κραγιόν, έχω να πω ότι οι προσευχές σου εισακούστηκαν. Υπήρχαν φορές που αγοράσαμε ένα κραγιόν που λατρέψαμε, που φορέσαμε όσο κανένα άλλο και μας ταίριαξε τόσο πολύ που απλά ευχηθήκαμε να είχαμε αγοράσει ένα τόνο από αυτά.

Η νέα εφαρμογή, λοιπόν, που ονομάζεται Flawless, σε βοηθάει να ανακαλύψεις το φανταστικό χρώμα που ονειρεύτηκες να φοράς στα χείλη σου και - κρατήσου - να δημιουργήσεις ξανά εκείνη την απόχρωση που ερωτεύτηκες πριν χρόνια ακόμη κι αν έχει καταργηθεί η κυκλοφορία του. Καλά κατάλαβες, αυτή η εφαρμογή είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να υπάρξει στον κόσμο της ομορφιάς και του μακιγιάζ!

Όταν πρόκειται για κραγιόν που δεν κυκλοφορεί πια, η εφαρμογή σου ζητάει να δώσεις περισσότερα στοιχεία σχετικά μ' αυτό, όπως για παράδειγμα τη μάρκα, τον κωδικό του, το όνομα του προϊόντος και τα σχετικά. Κάπως έτσι αποκτάς ξανά το κραγιόν που ήθελες ή δημιουργείς αυτό που χρειαζόσουν, χωρίς να πετάς τα χρήματα σου σε προϊόντα που τελικά δε σου κάνουν και δεν πρόκειται να φορέσεις. Ανεβάζεις οτιδήποτε σου αρέσει, έστω και την ταπετσαρία από ένα καφέ που επισκέφτηκες και η εφαρμογή θα σου βρει αμέσως τη συγκεκριμένη απόχρωση. Το κόστος φυσικά μιας τέτοιας υπηρεσίας μόνο χαμηλό δε θα μπορούσε να είναι. Ξεκινάει από τα 45$ και εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

xx