Πόσα πράγματα θα κάνουμε ακόμη για χάρη της ομορφιάς μας; Η νέα τάση στο μακιγιάζ που λέγεται chroming επιβάλλει lipstick σε όλο σου το πρόσωπο. Μετά το contouring και το πολύχρωμο contouring για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, ήρθε το chroming για να μας πείσει πως η τελειότητα που επιθυμούμε όσον αφορά στο makeup μας δεν είναι κάτι ανέφικτο.

To chroming που λες βασίζεται κι αυτό στη μέθοδο του highlighting για να δώσει στο πρόσωπο σου τη λάμψη που χρειάζεται, αλλά αυτή τη φορά μ' έναν εντελώς καινούριο τρόπο. Σύμφωνα με το chroming, λοιπόν, επιβάλλεται να βάλεις shimmery lipstick στα εξής τρία σημεία: ζυγωματικά, στα κόκκαλα που βρίσκονται στα φρύδια σου και στα βλέφαρα σου.

H τεχνική αυτή είναι σχετικά καινούρια καθώς παρουσιάστηκε μια εβδομάδα πριν μέσω instagram από την κορυφαία makeup artist στην Αγγλία που απλά το ανέβασε στο λογαριασμό της. Όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε το γύρω του διαδικτύου και εμφανίστηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από κοπέλες που προσπάθησαν να ξεσηκώσουν αυτή την τεχνική. Δοκίμασε το κι εσύ, περιμένουμε τα σχόλια σου!

xx