Μιας και δεν έχουμε όλες την τύχη να περιτριγυριζόμαστε από άτομα που φροντίζουν κι ασχολούνται τόσο με τη διατροφή μας, ευτυχώς έχουμε τις celebrities που μαρτυρούν αρκετά από τα μυστικά που μαθαίνουν. Μεγάλη παρηγοριά μας δίνει το να ξέρουμε ότι ακόμη και οι λαμπερές γυναίκες του Hollywood αντιμετωπίζουν λογικά τη διατροφή και το σώμα τους - ποιός είπε ότι σ' εκείνες αρέσουν οι εξαντλητικές δίαιτες;

10 celebrities μοιράζονται μαζί μας, λοιπόν, τα παρακάτω:

Gidi Hadid: Φάε υγιεινά για να είσαι στιλάτη, φάε κι ένα burger για να είσαι ήρεμη. Και δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Rosie Huntington-Whiteley: Το πρωινό είναι πραγματικά το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, γι' αυτό τρώω κανονικό φαγητό που θα με κρατήσει. Φαντάζομαι όταν λέει κανονικό φαγητό, δεν εννοεί το χθεσινό σουβλάκι που ξέμεινε.

Jennifer Garner: Δεν μπορώ να μην καταναλώσω υδατάνθρακες, όταν θέλω να φάω πατάτες, θα φάω κανονικότατα γλυκοπατάτες. Τι να σου κάνουν οι πατάτες χωρίς burger και αναψυκτικό, καημένη!

Josephine Skrive: Πιες ζεστό νερό το πρωί που ξυπνάς και το απόγευμα, για να φρεσκάρεις το δέρμα σου - το δοκίμασα για 2-3 εβδομάδες και είδα αμέσως θετικά αποτελέσματα. Γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς τότε;

Jennifer Hudson: Απλά κάτσε και σκέψου ποιά είναι τα θέματα σου, σίγουρα δε θα είναι το φαγητό. Τύπου βρες τις ανασφάλειες σου και σταμάτα να κατηγορείς το φαγητό για όλα.

Drew Barrymore: Πιστεύω ότι μπορείς να τρως λιγότερο απ' όλα. Λίγο λιγότερο απ' ό,τι τρως. Και νομίζω ότι είναι από τις πιο σωστές συμβουλές αν το καλοσκεφτεί κανείς. Drew, σε συμπαθούσα πολύ και πριν απ' αυτό.

Kate Hudson: Η γνώση είναι δύναμη, γι' αυτό ενημερώσου καλά για τις θερμίδες και τα συστατικά των τροφών σου. Αρκεί φυσικά να μην πάθεις εμμονή και μετράς όλη τη μέρα πόσες θερμίδες λαμβάνεις.

Miranda Kerr: Ακολούθησε τον κανόνα 80/20 όταν πρόκειται για τη διατροφή σου, 80% υγιεινή διατροφή και 20% από αυτά που υποτίθεται ότι απαγορεύονται. Σαν να λέμε σοκολάτες, πίτσες, αναψυκτικά.

Gwyneth Paltrow: Αυτό που καίω είναι ανάλογο αυτού που λαμβάνω. Εμ βέβαια, δεν μπορείς να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο και να μην ασχολείσαι καν με το πως θα το κάψεις.

Taylor Swift: Κάνε ένα διάλειμμα! Όταν έχω δύσκολη εβδομάδα κάνω δυο μέρες διάλειμμα, είτε αυτό σημαίνει ότι δεν αθλούμαι είτε ότι δεν ακολουθώ τη διατροφή μου. Πολύ λογικό μου φαίνεται, σαν να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου.

xx