Μόλις έγινα 25 και αποφάσισα να γράφω περισσότερο γι' αυτή τη χρυσή εποχή των 20, πριν περάσει και δεν μπορώ καν να θυμηθώ πως ήταν. * μαζεύει τα δάκρυα της και συνεχίζει να γράφει κλαψουρίζοντας* Όπου και να πας, λοιπόν, χρειάζεσαι και το αντίστοιχο κραγιόν. Δεν μπορείς να πας το πρωί στη σχολή με το κατάμαυρο και χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από nude όταν γλεντάς με την καρδιά σου στα κλαμπ τα Σαββατόβραδα. Κάθε φάση απαιτεί και το αντίστοιχο κραγιόν, γι' αυτό τις ξεχώρισα και στις παρουσιάζω με καμάρι:

H φάση βγαίνω-για-ποτό-και-είμαι-η-θεά-του-μπαρ. Προφανώς και το έχουμε νιώσει όλες αυτό, μερικές για μερικά δευτερόλεπτα, άλλες για λίγα λεπτά, άλλες σε κάθε έξοδο. Σ' αυτή την περίπτωση θέλεις ένα dark burgundy να κάνεις τη δουλειά σου. Το χρώμα της σεζόν, ό,τι πρέπει για τις βραδινές σου εξόδους, κολακεύει κάθε κοπέλα ανεξάρτητα από χρώμα μαλλιών ή δέρματος. Είναι σέξι, να το προτιμάς! Και σου δίνει αυτό το τσικ αυτοπεποίθησης παραπάνω που χρειάζεσαι όταν τσεκάρεις τον εαυτό σου για τελευταία φορά στον καθρέφτη λίγο πριν βγεις!

Η φάση όλα-πηγαίνουν-χάλια-τι-θα-κάνω-στη-ζωή-μου-άραγε. Ένα hot pink σηκώνει αυτή εδώ η φάση και περαστικά σου. Την περνάω μήνες και το ροζ κραγιόν καθόλου άσχημο δεν είναι. Μέσα σ' αυτή τη δεκαετία θα υπάρξουν και φορές που θα νιώσεις ότι η ζωή σου γίνεται χίλια κομμάτια, ότι είσαι χαμένη, ότι δεν ξέρεις που πας, δεν έχεις ιδέα τι θες, τι θ' απογίνεις σ' αυτόν το μάταιο κόσμο. Με το κατάλληλο κραγιόν να δεις ότι θα νιώσεις καλύτερα!

Η φάση πιάνω-την-πρώτη-μου-δουλειά. Δε θέλουμε κάτι πολύ έντονο, ούτε κάτι πολύ απαλό. Κάτι δυναμικό αλλά και σεμνό. Ένα κοραλί θα ανεβάσει το μακιγιάζ σου, χωρίς όμως να το κάνει too much.

H φάση πηγαίνω-εκδρομές-χωρίς-να-υπάρχει-αύριο. Και καλά κάνεις! Με το αγόρι σου ή με φίλες ή και με τους συμφοιτητές σου, προσπάθησε να γνωρίσεις όσα περισσότερα μέρη μπορείς, εντός ή εκτός Ελλάδας. Γι' αυτή την περίπτωση σου προτείνω ένα pastel pink, για να βγεις και φυσική στις τέλειες σέλφι σου.

Η φάση δεν-έχω-χρήματα-τα-έφαγα-όλα-σε-δυο-μέρες. Βάλε ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν, ώστε να μη χρειαστεί να ψωνίσεις ούτε ρούχα, ούτε κοσμήματα για το πάρτι της κολλητής σου - με το ζόρι σου φτάνουν τα χρήματα για να της πάρεις ένα δώρο της προκοπής άλλωστε. Το κόκκινο κραγιόν είναι διαχρονικό, αγαπημένο και απλά υπέροχο.

Η φάση έχω-κατασταλάξει-σε-κάθε-τομέα-της-ζωής-μου. Έχεις βρει δουλειά, έχεις ερωτευτεί και έχεις μπει σε μακροχρόνια σχέση, το ίδιο και οι φίλες σου, μένεις μόνη σου, τα έχεις καλά με τους γονείς σου - είσαι πλέον ένα ώριμο κορίτσι. Χρειάζεσαι ένα nude, έτσι ήρεμο σαν τη φάση που περνάς.

Όταν είσαι στα κάτω σου, στοίχημα ότι θα βάλεις καφέ κραγιόν και όταν σε χωρίσει (ο αλήτης) ένα χαρούμενο και ευχάριστο ... μαύρο. Ναι αν σε εκφράζουν, να τα φορέσεις για όσο θέλεις!

xx