Φέτος στις εκπτώσεις αγόρασα μαύρο skinny τζιν. Το είχα δει σε κοπέλες στο δρόμο, το είχα δει στα μαγαζιά, το είχα δει παντού και μου έγινε μια - καθόλου - skinny πλύση εγκεφάλου. Είπα να το δοκιμάσω με το σκεπτικό να μπω στο δοκιμαστήριο, να ταραχτώ, να απογοητευτώ και επιτέλους να βρω την αφορμή που έψαχνα για να ράψω το στόμα μου. Έλα όμως που δε συνέβη τίποτα από αυτά και τελικά μου έκανε, το αγόρασα, το χιλιοφόρεσα και ακόμη καμαρώνω για την αγορά μου. Μετά από ώριμη σκέψη (3-5 λεπτών, μη φανταστείς) κατέληξα στο εξής συμπέρασμα: δε χρειάζεται να είσαι skinny για να μπεις στο skinny. Χρειάζεται να το πιστέψεις, να το πάρεις με θάρρος και τόλμη και να το δοκιμάσεις. Βρες αυτό το ένα που θα σε κολακεύει και φόρεσε το σαν να μην υπάρχει αύριο.

Κάπου εδώ θα ήθελα να σταθώ λίιιγο παραπάνω και να σου προτείνω 8 τρόπους να φορέσεις το skinny σου και να νιώσεις μια Gigi Hadid στην καλύτερη των περιπτώσεων!

1. Συνδύασε με statement μπότες το σκουρόχρωμο skinny σου. Το ότι έβαλες το skinny δε σημαίνει ότι επαναπαύεσαι κιόλας, δεν αρκεί από μόνο του, κάπως πρέπει να το ανεβάσεις. Την αλήθεια μου βέβαια θα την πω, δε μ' αρέσουν καθόλου οι άσπρες μπότες, οπότε αν θέλεις ντε και καλά να φορέσεις άσπρο παπούτσι, εύχομαι να βάλεις sneakers.

2. Βάλε κάτι πιο formal, για να φέρεις ισορροπία. Πολύ cool το τζιν σου, δε λέω, αλλά για να μην είσαι πολύ casual στον καφέ ή τη βόλτα, ρίξε ανέμελα μια faux fur πάνω σου για να κάνεις τη δουλειά σου.

3. Σε oversized πανωφόρι και στα oxford παπούτσια, λέμε ΝΑΙ. Μπορείς να πας στο γραφείο ή ακόμη και στη σχολή σου έτσι, σε συνέντευξη για δουλειά ή στο brunch με τις φίλες σου. Δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό το ντύσιμο, ίσα ίσα που είναι το αγαπημένο μου ''τόσο όσο''.

4. Σε εμπνέει το ασπρόμαυρο; Feel free να το υιοθετήσεις! Το μαύρο είναι από τα πλέον αγαπημένα (θα μπορούσα να ντύνομαι λες και πενθώ κάθε μέρα), το λευκό σπάει με χάρη τη μαυρίλα, δε βρίσκω το λόγο να μη ντυθείς αποκλειστικά σ' αυτά τα δυο χρώματα.

5. Στα cropped skinny jeans κι αν λέμε ΝΑΙ! Έχω την αίσθηση ότι κολακεύουν ένα τσικ παραπάνω το πόδι σου και κάπως καταφέρνουν να το δείχνουν πιο μακρύ - άντε καλέ που έχουμε θέματα με το ύψος μας. Αναδεικνύεις ταυτόχρονα και τα παπούτσια σου φυσικά.

6. Βάλτο και με blazer. Το λευκό παπούτσι μη μου βάλεις μόνο γιατί θα έρθω να στο βάψω εκατοστό - εκατοστό. Κράτα το συνδυασμό skinny jeans + blazer, που είναι το ζητούμενο μας.

7. Όγκος πάνω, skinny κάτω. Τα κρόσσια τα αγαπήσαμε μια στάλα παραπάνω τελευταίως, γι' αυτό προτείνω να τα φορέσεις με το τζιν σου και με ankle boots, είτε για την εμφάνιση του Σαββατόβραδου είτε για την λίγο πιο χαλαρή έξοδο για φαγητό.

8. Εντυπωσιακό top + skinny jeans= εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Ναι να το βάλεις. Ναι να βγεις ραντεβού μ' αυτό. Ναι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους στο παπούτσι, αν το τοπ σου είναι ... τοπ!

xx