Ο κακός χαμός έγινε και φέτος για την ημέρα των ερωτευμένων. Δεν έχω καταλάβει πια αν μας αρέσει αυτή η γιορτή, αν τη μισούμε ή αν τη κρυφογουστάρουμε και δεν το λέμε. Ενδέχεται να συμβαίνει το τρίτο βασικά αν σκεφτεί κανείς πόσο μας απασχολεί από τις πρώτες κιόλας μέρες του Φεβρουαρίου. Θυμίζει λίγο σαν την γκόμενα του πρώην σου, δε θες καν να την ξέρεις επειδή τη μισείς θανάσιμα αλλά όλο γι' αυτή μιλάς όπου σταθείς κι όπου βρεθείς - ε κάπως έτσι κάνεις και μ' αυτόν τον Άγιο, μεγάλη η χάρη του. Ποιές είναι στη χειρότερη θέση ever γι' ακόμη μια χρονιά; Αυτές οι single κοπέλες που ζουν ανάμεσα μας, παρόλο που μια χαρά τους αρέσει η single κι ανέμελη ζωή τους. Να τις σέβεσαι και να τις αγαπάς και κυρίως να μην τους πεις τίποτα από τα παρακάτω:

1. Μη στεναχωριέσαι, του χρόνου μπορεί να έχεις κι εσύ αγόρι. Θα της γυρίσει το μυαλό και θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που το είπες.

2. Άσε, ούτε εγώ την αντέχω αυτή τη μέρα, θα φαγωθεί ο Κώστας να βγούμε πάλι. Τραβάτε με κι ας κλαίω είσαι κι εσύ.

3. Ελπίζω να μη σε πάρει από κάτω που θα είσαι μόνη σου. Κι εσύ σαν καλή φίλη που είσαι, οφείλεις να κανονίσεις κάτι μαζί της - έστω ένα καφέ πριν δεις το αγόρι σου. Απλά μην της πάρεις λουλούδι, θα νομίζει ότι τη λυπάσαι.

4. Έχεις κανονίσει εσύ τίποτα για τις 14 του μήνα; Ναι να κάτσει στο σπίτι, να δει ταινίες, να φάει του σκασμού κι έπειτα να μπει στα social media που θα ανεβάσετε όλες φωτογραφία με το αγόρι σας, για να πάρει τα πάνω του το κορίτσι.

5. Τι δώρο λες να μου πάρει ο Φώτης; Τουλάχιστον εκείνη δεν έχει καν τέτοιες ανησυχίες, ξέρει ήδη ότι δεν πρόκειται να πάρει δώρο/κάρτα/σοκολάτα - άντε να της στείλει τίποτα άκυρο εκείνος ο τύπος που την κυνηγάει από το δημοτικό.

6. Μακάρι να μην είχα αγόρι, να καθόμουν μαζί σου. Θα χαιρόταν πάρα πολύ το αγόρι σου αν το άκουγε αυτό, είμαι 100% σίγουρη. Εξάλλου, Κυριακάτικα θα προτιμούσε να πάει στο γήπεδο ή να φάει πίτσες με τους φίλους του.

7. Καλά, όταν με το καλό αποκτήσεις αγόρι, θα καταλάβεις πόσο ανούσια γιορτή είναι. Εγώ στη θέση της θα σε είχα σκοτώσει με τα ίδια μου τα χέρια.

xx