Λέω να πρωτοτυπήσουμε σήμερα και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά. Αντί λοιπόν να πούμε τα ίδια και τα ίδια - ότι αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος γιορτάζεις κάθε μέρα, ότι πρόκειται για μια εμπορευματοποιημένη γιορτή, ότι δεν έχεις ανάγκη από μπαλόνια και λουλούδια για να νιώσεις την αγάπη του άλλου - μπορούμε να πούμε πως να καλομάθεις τον εαυτό σου μια τέτοια μέρα που γιορτάζει η αγάπη και ο έρωτας - κακά τα ψέματα, αγαπάμε υπερβολικά πολύ τον εαυτό μας και καλά κάνουμε.

Τι μπορείς να σου πάρεις; Οτιδήποτε χρειάζεσαι ή μερικά από τα παρακάτω:

1. Σου αξίζει μια περιποίηση προσώπου ή μαλλιών. Παράπονο δεν έχουμε, οι προσφορές είναι άπειρες και οι επιλογές το ίδιο. Μετά το καινούριο σου κούρεμα ή τον καθαρισμό προσώπου, θα νιώθεις επίγεια θεά και γιατί όχι;

2. Καινούρια εσώρουχα - κι ας μην πρόκειται να τα δει κανείς άμεσα, το θέμα είναι να ανανεωθείς εσύ.

3. Κάτι για το δωμάτιο σου. Μια αναπαυτική πολυθρόνα, ένα πόστερ για τον τοίχο σου, ένα πικάπ και μερικούς δίσκους.

4. Τις παντόφλες που ήθελες από τις γιορτές. Ευκαιρία! Έχουν 70% έκπτωση τώρα, τρέξε να προλάβεις.

5. Η' κάλτσες με βαθύτερο νόημα. Αγαπώ τις εμπριμέ κάλτσες, κι ας μην τις βλέπει άνθρωπος!

6. Ένα εισιτήριο για μια συναυλία που θες να πας σαν τρελή. Μπορεί να είναι το καλοκαίρι, μπορεί να είναι στο εξωτερικό. Αν μπεις σε πρόγραμμα και μαζεύεις από τώρα χρήματα, θα μπορέσεις να ακούσεις live το αγαπημένο σου συγκρότημα.

7. Ένα ΣΚ με τις κολλητές σου ή ένα ταξίδι στη φίλη σου που σπουδάζει στο Μιλάνο. Θα μείνεις σ' εκείνη (που σ' έχει φάει πια να σε φιλοξενήσει) και θα σε γυρίσει σε όλα τα μέρη που πρέπει να δεις (και να ψωνίσεις).

8. Μια κούπα για να σου φτιάχνει τη μέρα. Η διάθεση που θα έχεις πίνοντας τον καφέ σου είναι αρκετή για να σου χαλάσει ή να σου φτιάξει τη μέρα. Κάνε ένα τόσο χρήσιμο δώρο στον εαυτό σου επιτέλους.

9. Ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα. Αυτό κι αν είναι δώρο αγάπης προς τον εαυτό σου. Άσε που θα πάρει πόντους και το βιογραφικό σου.

10. Ένα μαύρο φόρεμα. Ποτέ δεν είναι περιττό ένα επιπλέον μαύρο φόρεμα, με διάφορα αξεσουάρ και τσάντες/παπούτσια, θα το κάνεις το νέο key piece της ντουλάπας σου.

xx