Κάτι τέτοιες κρύες μέρες, το ζιβάγκο σου είναι το καλύτερο ρούχο που μπορείς να φορέσεις - πηγαίνει με όλα (σχεδόν), σε κρατάει ζεστή και ταιριάζει σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Ούτε πολύ casual, ούτε τρομερά formal, ένα (μαύρο) turtleneck δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από την ντουλάπα σου.

Πώς να το φορέσεις;

1. Blazer. Ιδανικό για τη δύσκολη μέρα στο γραφείο ή για εκείνο το meeting που βαριέσαι να πας, μ' ένα τέτοιο ντύσιμο όμως που σου δίνει αυτοπεποίθηση θα πάρεις σίγουρα τα πάνω σου.

2. Γιλέκο. Κι ας μην τα πηγαίνω πολύ τα γιλέκα, μπορώ να παραδεχτώ ότι αν το συνδυάσεις σωστά μπορείς να απογειώσεις το ντύσιμο σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να το φορέσεις με το ζιβάγκο σου;

3. Ζακέτα. Κατά προτίμηση που να δένει κιόλας στη μέση!

4. Chunky turtleneck, που θα πέσει πολύ χαλαρά πάνω από το εφαρμοστό σου ζιβάγκο, δίνοντας ένα πιο sporty chic τόνο στο ντύσιμο σου - ε κι αν ζεσταθείς, το βγάζεις.

5. Πόντσο. Κρυώνεις πολύ, το καταλάβαμε - τουλάχιστον φρόντισε να ζεσταθείς με στιλ.

6. Ψηλόμεσο φαρδύ παντελόνι. Με το ζιβάγκο να μπαίνει νοικοκυρεμένα από μέσα - μην ξεχάσεις να φορέσεις μια χαριτωμένη ζώνη ή statement σκουλαρίκια.

7. Mάξι φούστα. Η ίδια ακριβώς λογική ισχύει κι εδώ.

Πώς να μην το φορέσεις;

1. Μεγάλο κολιέ. Ίσως μόνο κάτι διακριτικό, κατά προτίμηση ένα pendant necklace σε ασημί ή χρυσό.

2. Κασκόλ. Εκτός αν κρυώνεις πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι ο λαιμός σου είναι (υπερ)καλυμμένος μ' ένα ζιβάγκο.

3. V - neck πουλόβερ. Πάνω από το ζιβάγκο σου; Seriously; Μάλλον έχεις μείνει λίγο πίσω στη μόδα και στα trends.

4. Πολύ στενό παντελόνι. Ωραίο το κολάν ή το skinny τζιν σου, αλλά για να μη δείχνεις άχαρη, καλό θα ήταν να δώσεις παραπάνω όγκο από τη μέση και κάτω, μιας κι απ' ότι υποθέτω το ζιβάγκο σου θα είναι αρκετά εφαρμοστό.

xx

Φωτογραφίες