Κοίταξε να δεις, η κυτταρίτιδα μόνο με τροφές δεν φεύγει. Θέλει γυμναστική, θέλει να κόψεις το κάπνισμα, θέλει πολλά. Εάν όμως κάνεις τα παραπάνω, και παράλληλα εντάξεις στο διαιτολόγιό σου τις παρακάτω τροφές –και κόψεις τα παχυντικά φαγητά-, τότε θα δεις αποτελέσματα.

1.    Σολωμός


Ο σολωμός είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά και πηγή Ω3 λιπαρών, αυξάνοντας το μεταβολισμό και συνεπώς μειώνοντας την κυτταρίτιδα. 

15 τρόποι να μη νιώθεις συνέχεια πείνα.

2.    Δαμάσκηνα


Τα δαμάσκηνα –είτε νωπά είτε ξερά- δεσμεύουν μέρος του λίπους των τροφίμων που συνοδεύουν, έχουν καθαρκτικές ιδιότητες και βελτιώνουν τη λειτουργία του εντέρου.

Τι να φας πριν κοιμηθείς για να χάσεις - με μαγικό τρόπο- κιλά!

3.    Πράσινο τσάι


Αντικυτταριτιδικό, λιποδιαλυτικό και –φυσικά- με μηδέν θερμίδες. Πλούσιο σε κατεχίνες, αυξάνει το μεταβολισμό και βοηθά πολύ στο να χάσεις βάρος και να μειώσεις την κυτταρίτιδα. 

8 (εύκολοι) τρόποι για να χάσεις κιλά χωρίς δίαιτα και γυμναστική.

4.    Καυτερή πιπεριά


Πρόκειται για ένα εξαιρετικό όπλο κατά του λίπους και της κυτταρίτιδας, αφού, όπως έχει αποδεχτεί, η καυτερή πιπεριά αυξάνει το μεταβολισμό μέχρι και 25%, μετά από τρεις ώρες κατάποσης,

5.    Λιναρόσπορος


Ο λιναρόσπορος είναι εξαιρετική πηγή φυτικών ινών, συμβάλλει στην αύξηση του κορεσμού και διεγείρει τη λειτουργία του εντέρου. 

Aυτές είναι οι 5 τροφές που καίνε περισσότερες θερμίδες από όσες περιέχουν!

6.    Μαύρη σοκολάτα


Σοκολατόφιλες, προσοχή! Ναι. Εντάξει, η σοκολάτα γάλακτος ίσως είναι πιο αρεστή, αλλά με τη μαύρη σοκολάτα και απολαμβάνεις τη γεύση του κακάο, και μειώνεις το λίπος του οργανισμού σου, καθώς είναι φουλ σε αντιοξειδωτικά και μεταβολίζει το λίπος.

Πεινάς; Φάε άφοβα! 16 τροφές με (σχεδόν) 0 θερμίδες!

7.    Γκρέιπφρουτ


Το ροζ γκρέιπφρουτ «κινητοποιεί» τα αποθηκευμένα λίπη, καθώς είναι πλούσιο σε πηγή βιταμίνης C.

8.    Νερό


Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το νεράκι του θεού. Κάνει καλό παντού. Και στην κυτταρίτιδα. 

Εσύ ξέρεις το GFFW; Φτιάξε και πιες το Νερό που εξουδετερώνει το λίπος!