Μέσα σ' όλα τα hair trends που βγαίνουν κατά καιρούς, ήρθε κι αυτό που θα μας χαρίσει μια δόση από καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα. Εξάλλου, είπε κανείς ότι το glitter ταιριάζει μόνο σε μαυρισμένα σώματα, μοχίτο και βραδιές δίπλα στο κύμα; Όχι βέβαια. Κάπου ανάμεσα στο κρύο και τις βροχές, χρειάζεσαι ένα τσικ λάμψης, γι' αυτό άλλωστε αυτό το hair trend  - που έρχεται από τη Νέα Υόρκη - θα σε βγάλει από τη μαυρίλα και τη μουντάδα της εποχής.

Μερικές χρυσές και ασημένιες διακριτικές ανταύγειες, ανανεώνουν το look σου, προσθέτοντας αυτό το κάτι που θα κάνει το μαλλί σου πιο λαμπερό και παιχνιδιάρικο. Μη μου ταράζεσαι, δεν είναι απαραίτητο να τα βάψεις, βάζεις όσες τούφες θέλεις εσύ (extension hello?!). Σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει, συνήθως αυτά τα τουφάκια αποτελούνται από 100% φυσική τρίχα.

Το μόνο που σου μένει τώρα είναι να οργώσεις τα κομμωτήρια της περιοχής σου για να βρεις αυτό που θα έχει φέρει τις συγκεκριμένες τούφες. Να σε ενημερώσω βέβαια πως αντίστοιχα στο εξωτερικό, κάθε τούφα κοστίζει 20 ευρώ.

xx