Πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος μήνας του νέου έτους, φαγωθήκαμε να μάθουμε ποιά θα είναι επιτέλους αυτά τα νέα hair trends που θα δούμε όσο κανένα άλλο μέσα στο 2016. Φήμες λένε ότι τα παρακάτω χτενίσματα/τάσεις είναι αυτά που θα κυριαρχήσουν σε πασαρέλες, εκδηλώσεις, κόκκινα χαλιά και σε λεωφορεία/μετρό/δρόμους. Ακολούθησε, λοιπόν, κι εσύ όποιο σου ταιριάζει από τα παρακάτω hair trends:

1. Στολίδια στα μαλλιά. Πιασμένα μαλλιά σε κότσο, στολισμένα με διάφορα κοκκαλάκια ή πιαστράκια, με στρας ή λουλούδια, για ένα πιο ρομαντικό και παραμυθικό στιλ. Αν θεωρείς ότι το σηκώνει η βραδινή σου έξοδος, μπορείς να συνδυάσεις ένα χτένισμα υπερπαραγωγή με ένα πολύ απλό ντύσιμο.

2. Sleek πλεξούδες. Τόσο για extra πόντους στιλ, όσο και για εκείνες τις bad hair days, οι πλεξούδες συμφέρουν αρκετά. Με ένα καλό προϊόν styling, το sleek αποτέλεσμα δε μοιάζει δύσκολη υπόθεση. Ιδανικό για σένα που έχεις μακριά μαλλιά και καθόλου ρίζα (ακόμη να τα βάψεις;).

3. Συμμετρία στο μήκος. Φέτος ξέχνα τσαχπινιές και ασύμμετρα κουρέματα. Το 2016 είναι μια χρονιά που απαιτεί οργανωμένα πράγματα, με τάξη και μελετημένες κινήσεις. Απ' ότι φαίνεται, ούτε φέτος είναι η χρονιά που θα κάνεις ΤΗΝ αλλαγή και θα κόψεις το μαλλί σου!

xx