Αυτό το κλασικό δερμάτινο μαύρο τζάκετ, αποτελεί από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας για τους χειμερινούς μήνες - υπάρχει, άραγε, πιο ευκολοφόρετο πανωφόρι; Μπορείς να φύγεις μ' αυτό από το σπίτι σου το πρωί για τη δουλειά, να πας για μεσημεριανό, να πας για καφέ, να βγεις για πότο και να ταιριάζει 100% σε κάθε περίσταση. Σαν το μικρό μαύρο φόρεμα καλή ώρα, μπορείς να του δώσεις άπειρες μορφές χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ, τα ρούχα και τις τσάντες που ήδη έχεις. Με τί προτείνω να το φορέσεις; Με τα παρακάτω φυσικά.

1. Στενό ή λίγο πιο φαρδύ T - shirt. Ιδανικά, φόρεσε μαρινιέρα - πολύ στιλ από Παρίσι θα θυμίζεις. Το δερμάτινο τζάκετ ανεβάζει οποιοδήποτε μπλουζάκι σ ' ένα πιο rock και ταυτόχρονα επίσημο τόνο.

2. Τζιν. Μπορείς να προτιμήσεις ψηλόμεσα, με σκισίματα ή χωρίς, skinny ή πιο φαρδιά, οτιδήποτε σου ταιριάζει.

3. Πουκάμισο. Σε λευκό ή μαύρο ή ακόμη και σ΄ ένα πιο έντονο χρώμα, για το γραφείο, τη βόλτα ή τη σχολή. Ένα πουκάμισο με κουμπιά ταιριάζει τέλεια με το δερμάτινο τζάκετ και το τζιν σου. Bonus: Μην ξεχάσεις το κόκκινο κραγιόν σου!

4. Cocktail Φόρεμα. Αποφάσισες να βγεις λίγο πιο εναλλακτικά και rock; Βάλε το φόρεμα για να κρατήσεις τη θηλυκή πλευρά σου κι αντί για τη ρομαντική ζακέτα, προτίμησε το μαύρο δερμάτινο τζάκετ σου. Ταιριάζει σε κάθε έξοδο, όσο επίσημη ή πιο casual κι αν είναι. Bonus: Λέω να δοκιμάσεις τις ankle boots σου μ' αυτό το outfit, τι λες;

5. Pencil φούστα. Θέλεις να βάλεις τη ''μολυβένια'' φούστα σου αλλά να αποφύγεις ένα βαρετό ντύσιμο, οπότε προτείνω να τη συνδυάσεις με ένα T - shirt οποιουδήποτε χρώματος. Η τσάντα που θα κρατήσεις, καθώς και τα κοσμήματα που θα διαλέξεις, θα κάνουν τη διαφορά.

6. Μάξι φόρεμα. Σε ένα μακρύ ρούχο, δεν ταιριάζει κι ένα εξίσου μακρύ πανωφόρι. Το moto jacket μοιάζει να είναι ιδανικό για μάξι φόρεμα, όσο ρομαντικό κι αν είναι. Το τζάκετ δίνει την ισορροπία στο ντύσιμο σου, δίνοντας αυτή τη rock νότα που χρειάζεσαι.

7. Εμπριμέ υφάσματα. Γιατί όχι; Το μαύρο πηγαίνει με όλα και ειδικά ένα μαύρο τζάκετ. Είτε πρόκειται για το αγαπημένο σου πουά φόρεμα ή την καινούρια εμπριμέ μπλούζα που πήρες στις εκπτώσεις, το moto jacket είναι από τις πιο safe επιλογές.

xx