Οι δυο κολλητές, Cara και Kendall, είναι οι γυναίκες που έχουν φωτογραφηθεί όσο καμία άλλη στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Οι φιλενάδες, λοιπόν, μάλλον είπαν να δημιουργήσουν τη δική τους μάρκα με ρούχα και να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους γι' ακόμη μια φορά. Το fashion brand των κοριτσιών, θα λέγεται CaΚe - κι όπως φαντάζομαι - αποτελεί μια σύνθεση των ονομάτων τους σε μια σύντομη, γνώριμη και ευχάριστη λέξη. Τί πιο ευχάριστο από ένα cake τέλος πάντων;

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις ίδιες, οπότε δεν ξέρουμε αν αποτελεί ένα γεγονός ή απλώς μια φήμη. Οι ίδιες φήμες λένε πάντως ότι η Cara και η Kendell έχουν αναλάβει οι ίδιες το σχεδιασμό των καπέλων και των ρούχων της σειράς.

Η μάρκα τους έχει κατοχυρωθεί εδώ και ένα χρόνο, ενώ τα CaKe tour μπλουζάκια τους που λάνσαραν το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν για χάρη της καλής τους φίλης, Taylor Swift, που έκανε την περιοδεία της εκείνη την εποχή και σίγουρα θα αποτελέσουν το top item της σειράς τους.

Φυσικά αν περίμενες να δεις εξαρχής τα μπλουζάκια των κοριτσιών να κάνουν τη βόλτα τους στην ελληνική αγορά, μάλλον έπεσες έξω. Το κοινό στόχος γι' αυτό το brand είναι βασικά η Αμερική και η Αγγλία, απ' όπου προέρχονται και οι κυρίες CaKe. Αφού γνωρίσουν επιτυχία (γιατί θα γνωρίσουν σίγουρα!) περιμένουμε να τα δούμε παντού.

xx