Από τότε που είδαμε την Cara μ' αυτό το παχύ φρύδι, ζηλέψαμε όλες και σκάσαμε από το κακό μας. Το παχύ φρύδι έγινε τρελό beauty trend, αλλά αλήθεια, εσύ μέχρι που θα έφτανες προκειμένου να αποκτήσεις το πιο τέλειο φρύδι;

Φαίνεται λοιπόν ότι το να βάλεις extension στα φρύδια σου είναι το νέο hot hot hot beauty trend και αν ρωτάς εμένα, και το πιο μάταιο απ' όσα έχω ακούσει. Το να κολλήσεις τρίχα- τρίχα ένα ψεύτικο φρύδι βασικά μου φαίνεται μεγάλος κόπος - σίγουρα μεγαλύτερος από το να περάσεις με απλό μολυβάκι μια γραμμή και να φτιάξεις ένα ικανοποιητικό σχήμα. Για μένα που δε μ' απασχολεί πολύ το θέμα φρύδι, η διαδικασία eyebrow extension μοιάζει βουνό, για σένα όμως που θες να είσαι πάντα περιποιημένη και προσεγμένη θα είναι μια πολύ καλή λύση.

Η διάρκεια των extensions μπορεί να κρατήσει μέχρι τις 10-14 μέρες, ενώ πρέπει να προσέξεις να μην εκτεθείς σε πολλή ζέστη ή υγρασία για 24 ώρες από τη στιγμή της τοποθέτησης. Προφανώς, ούτε να τα τραβήξεις χρειάζεται - έχε το νου σου ε!

Η τρίχα που χρησιμοποιείται είναι συνθετική σε περίπτωση που το είχες απορία και το κόστος μπορεί να ξεκινήσει από τα 40 ευρώ και να φτάσει μέχρι και τα 150 ευρώ. Η αισθητικός τοποθετεί σοφά τρίχες στα σημεία όπου παρατηρείται αραίωση, έτσι ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Όλη η Ελλάδα θα γεμίσει Κάρες Ντελεβίνες αλλά χαλάλι μας!