Φαντάζομαι πως όλες έχουμε θέσει διάφορους στόχους για τη ζωή μας. Γιατί όμως να μη θέσουμε μερικούς ακόμα για τη νέα χρονιά, ώστε να απολαμβάνουμε περισσότερο και καλύτερο σεξ; Νομίζω το δικαιούμαστε!

1. Μην σκέφτεσαι συνέχεια για το πως δείχνει το σώμα σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Για να κάνει κάποιος σεξ μαζί σου σημαίνει πως αυτό που βλέπει του αρέσει και τον εξιτάρει. Επομένως, αντί να σκέφτεσαι πως μπορεί να δείχνει η κοιλιά σου όταν είσαι από κάτω και πως όταν είσαι από πάνω, απλά σκέψου πως δείχνεις αρκετά σέξι, μιας κι αυτό πιστεύει κι αυτός που είναι μαζί σου στο κρεβάτι άλλωστε.

2. Να κάνεις σεξ μόνο όταν θέλεις όντως να κάνεις (100%). Συνήθως οι φάσεις που οδηγούν στο σεξ συμβαίνουν εντελώς ξαφνικά κι αρκετά γρήγορα, χωρίς να σου αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για να σκεφτείς και να ρωτήσεις τον εαυτό σου εάν πραγματικά θέλει να το κάνει. Γι' αυτό λοιπόν την επόμενη φορά που θα προκύψει σκηνικό, κάνε μια μικρή βόλτα μέχρι το μπάνιο και σκέψου εάν αισθάνεσαι άνετα μ' αυτόν τον άνθρωπο, εάν τον εμπιστεύεσαι κι αν όντως θέλεις να το κάνεις. Και μιας που θα σιγουρευτείς, τότε το σεξ που θα κάνεις θα είναι πολύ καλύτερο.

3. Να λες ακριβώς αυτό που θέλεις να σου κάνει. Η αλήθεια είναι πως όσο και να θέλαμε να διαβάζει ένας άντρας το μυαλό μας, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Επομένως, από το να κάθεσαι ξενερωμένη ή θυμωμένη που δεν έκανε κάτι που ήθελες ή δεν ξέρει τι ακριβώς είναι αυτό που σου αρέσει, είναι προτιμότερο από τη νέα χρόνια να προσπαθείς να του μιλάς, κάνοντας διάφορες έμμεσες υποδείξεις για το τι θα μπορούσε να κάνει συχνότερα ή περισσότερο ή σε τι να εξασκηθεί τέλος πάντων. Μια φορά που θα το πεις, θα το θυμάται κι από την επόμενη φορά θα το κάνει πράξη. Πολύ καλό!

4. Να έχεις μαζί σου πάντα προφυλακτικά σε περίπτωση που αυτός ξεχάσει να πάρει. Εκτός του ότι είναι απαραίτητα για λόγους υγείας, αλλά και για την αποφυγή κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, είναι πολύ πιθανό να σου έχει τύχει το σκηνικό όπου αισθάνεσαι πως πρόκειται να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου εκείνη τη μέρα κι ενώ το πάθος έχει χτυπήσει κόκκινο, συνειδητοποιείτε ότι κανένας από τους δύο δεν έχει προφυλακτικό. Άντε τώρα να ψάχνει νυχτιάτικα για να βρει και μέχρι να βρει ...bye bye κάψα!

5. Να πετάξεις όσα εσώρουχα δε σε κάνουν να αισθάνεσαι σέξι. Νέα χρόνια θα πει ανανέωση. Προτού λοιπόν ξεκινήσεις γυμναστήριο, ψωνίσεις καινούρια ρούχα ή βάψεις επιτέλους τα μαλλιά σου στο χρώμα που ήθελες τόσο καιρό, κάνε ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα στο συρτάρι με το εσώρουχα και πέταξε εκείνα που όποτε τα φοράς νιώθεις σαν ...τη γιαγιά σου και χειρότερα. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται κανένας να τα δει, το να φοράς εσώρουχα που σ' αρέσουν, σου ανεβάζουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση. Αλήθεια!

6. Να μην προσποιείσαι οργασμό. Είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις όσο είναι νωρίς. Ποιο το νόημα να κάνεις σεξ, όταν δεν μπορείς να το απολαύσεις; Πραγματικά, εάν ο παρτενέρ σου δεν μπορεί να καταλάβει πως να σε κάνει να τελειώσεις και δε δείχνει καμία διάθεση για να μάθει, απλά σταμάτα να βγαίνεις μαζί του. Bonus εάν του πεις αφού τα σπάσεις μαζί του «Προσπάθησε να γίνεις καλύτερος σ' αυτό το σημείο, γιατί για εμένα δεν ήταν και το καλύτερο!».

7. Να του δείχνεις πως θέλεις να κάνετε σεξ, όταν σου έρχεται ...η όρεξη. Δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος που λέει πως πρέπει να κάθεσαι κοντά του και να περιμένεις να ξεκινήσει αυτός πρώτος να σε χαϊδεύει και να σε φιλάει. Έστω ότι ξύπνησες ένα πρωί με σούπερ όρεξη γιατί έβλεπες στον ύπνο σου ένα πολύ πονηρό όνειρο κι ο δικός σου κοιμάται δίπλα σου ...Θα τον περιμένεις να ξυπνήσει; Αλήθεια; Όρμα του!

8. Να φιλιέστε περισσότερο. Θυμίσου λίγο στα 15 και 16 σου, τότε που είχες μάθει να φιλάς και τα μεγάλης διάρκειας φιλιά με το τότε αγόρι σου ήταν το καλύτερο σου όταν βρισκόσασταν. Τότε που δεν ξεκολλούσατε. Τώρα σου αρκούν για 1-2 λεπτά μερικά φιλιά και μετά σεξ; Καλά είναι κι αυτά, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να φιλιέστε πιο συχνά και περισσότερο!

9. Να μην ανησυχείς για την πρώτη φορά που κάνεις σεξ με κάποιον. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση με το που ξαπλώσετε στο κρεβάτι να ξεχάσεις όσα ξέρεις να κάνεις; Σταμάτα να καταστρέφεις μια όμορφη στιγμή κι απόλαυσε την δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου. Κι ό,τι καινούριο πρέπει να μάθεις, θα το ανακαλύψεις στην πορεία...

10. Να μην δέχεσαι το γεγονός πως δεν του αρέσει να κατεβαίνει προς τα κάτω. Εάν μια φορά δε θέλει αυτός να κατέβει, τότε εσύ δε θέλεις ...δέκα. Δηλαδή εσύ δεν δικαιούσαι αυτή την έξτρα απόλαυση;

11. Να κάνεις εξετάσεις για ΣΜΝ. Όσο κι αν φοβάσαι να πας στο γυναικολόγο και τον αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι, όσο κι αν πιστεύεις πως όλα είναι εντάξει, αφού χρησιμοποιείς προφυλακτικό, πρέπει να πας. Οι προληπτικές εξετάσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανένα, πόσο μάλλον για κάτι τόσο σοβαρό.

 

Πηγή: neopolis.gr