Το να βάλεις ένα πολύ φαρδύ πουλόβερ μ' ένα κολάν, μπορεί να σημαίνει ότι ξύπνησες τελευταία στιγμή και δε βρήκες τίποτα καλύτερο να βάλεις ή ότι έχεις πάρει μερικά κιλά που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τώρα ή ότι η βαρεμάρα που σε χαρακτηρίζει, έχει περάσει πλέον και στα ρούχα σου. Σταμάτα λοιπόν να φοράς μόνο τα ρούχα που βρίσκονται στην comfort zone σου - για οποιονδήποτε λόγο κι αν βρίσκονται εκεί - και φρόντισε το ντύσιμο και τον εαυτό σου, η βαρεμάρα πρέπει να εκλείψει τόσο από τα ρούχα όσο από σένα και την ίδια.

1. Βάλε πρόγραμμα στο ντύσιμο σου. Κάνε συνδυασμούς που ταιριάζουν στο στιλ σου και προγραμμάτισε από πριν τι θα φορέσεις την επόμενη μέρα στη δουλειά ή στο πάρτι του Σαββάτου. Αυτό το ''τελευταία στιγμή'' είναι που σε κάνει και βγαίνεις (σχεδόν) με τις πιτζάμες σου.

2. Χάρισε οτιδήποτε δε σε κολακεύει. Σ' αυτή την κατηγορία δε βρίσκονται μόνο τα ρούχα που δε σου κάνουν, αλλά κι εκείνα τα τόσο φαρδιά που χωράνε 5-6 άτομα μέσα.

3. Βρες την ισορροπία ανάμεσα στο άνετο και ωραίο. Προκειμένου να είσαι άνετη, έβγαινες συχνά με τις φόρμες σου. Οι φίλες σου από την άλλη προκειμένου να ντυθούν ωραία, φορούν τακούνια που σκοτώνουν τα πόδια τους κάθε λεπτό. Βρες, λοιπόν, τη χρυσή τομή ανάμεσα στις φόρμες και στα δωδεκάποντα.

4. Εμπνεύσου από κάτι/κάποιον. Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψεις αρκετές ώρες για να βρεις το άτομο που θα σε εμπνεύσει, αλλά αξίζει τον κόπο. Δε σου λέω να κλέψεις το στιλ κάποιας άλλης, μπορείς όμως να πάρεις ιδέες για να αξιοποιήσεις κομμάτια που ήδη έχεις ή να πάρεις αυτή τη μικρή "σπρωξιά" που χρειάζεται ώστε να μην είσαι τόσο lazy (που λένε και στο χωριό μου) όσον αφορά στο ντύσιμο σου.

5. Παρατήρησε καλά τί φοράει ο κύκλος σου. Θυμάσαι εκείνη τη φορά που πήγες στο πάρτι και ένιωθες άσχημα για το casual ντύσιμο σου; Η' τότε που όλες είχαν έρθει με τακούνια κι εσύ δεν είχες καταφέρει να αποχωριστείς το φουτεράκι σου;

Αυτή τη χρονιά, βγες για λίγο πιο έξω από την comfort zone σου. Και που ξέρεις - μπορεί να σου αρέσει!

xx