Κάθε εποχή του χρόνου έχει το δικό της dress code. Για παράδειγμα, τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς τα τζην σορτσ'ακια, η άνοιξη χωρίς τα αέρινα girly φορέματα ή το φθινόπωρο χωρίς μια καμπαρντίνα; Βέβαια, κάθε φορά ποσαρμόζουμε αυτά τα κομμάτια με βάση τις τάσεις της μόδας. Έτσι, λοιπόν, και το χειμώνα που όλο λέει να έρθει αλλά δεν έρχεται θα χρειαστούμε κάποια κομμάτια-κλειδιά που θα δώσουν την τελευταία πινελιά στο στυλ μας ενώ παράλληλα θα μας ζεσταίνουν. Άνοιξε τώρα τη ντουλάπα σου και δεν αν έχεις:

Ένα κόκκινο παλτό

Σου έχουμε ξαναπεί για ποιους λόγους μια γυναίκα πρέπει να φοράει κόκκινα! Το κόκκινο πανωφόρι κυκλοφόρησε πολύ στις φετεινές πασαρέλες και είναι σίγουρο ότι θα σου προσδίδει τη λάμψη που αξίζει να έχεις ακόμα και στην παγωνιά. 

Μια κάπα

Εάν πρέπει να πάρεις ένα μόνο πανωφόρι αυτό το χειμώνα, ας είναι τουλάχιστον κάπα. Το γιατί στο έχουμε πει εδώ...

Ένα μάλλινο καπέλο

Δεν είναι μόνο ότι κρατάει το κεφάλι σου ζεστό (θα σου έχει πει φαντάζομαι η μαμά σου ότι "ο άνθρωπος κρυώνει από το κεφάλι")... Το καλύτερο είναι ότι προσθέτει απίστευτο στυλ ακόμα και στην πιο βαρετή εμφάνιση, με μια κίνηση!
 

Δερμάτινα γάντια


Κλασικά αλλά και πολύ στυλάτα, σε προφυλάσσουν από το κρύο αλλά με πολύ πιο σοφιστικέ τρόπο από τα πιο "χοντροκομμένα", όπως και να το κάνουμε, μάλλινα γάντια. Διάλεξε ένα ζευγάρι μακριά για έξτρα θεατρικότητα, με μαλακή επένδυση από φλις για περισσότερη θερμότητα και σε ένα εντυπωσιακό χρώμα, όπως αυτό το φανταστικό βαθύ κόκκινο. 
 

Ένα ζευγάρι μπότες

Είναι σημαντικό να κρατάς τα πόδια σου ζεστά το χειμώνα (θα σου έχει πει φαντάζομαι η μαμά σου ότι "ο άνθρωπος κρυώνει από τα πόδια") και για να νιώθεις άνετα αλλά και να διασφαλίσεις τη γυναικολογική σου υγεία. Ένα ζευγάρι μπότες με ζεστή επένδυση θα κάνουν τέλεια τη δουλειά αυτή. 
 

Ένα κασμιρένιο ζιβάγκο

Είναι το πουλόβερ που θέλεις να φοράς τις μέρες που θα προτιμούσες να μείνεις στο κρεβάτι αντί να βγεις στους κρύους δρόμους για να αδράξεις τη μέρα κι αυτες που απλά θέλεις μια αγκαλιά. Το κασμίρ έχει αυτήν ακριβώς την αίσθηση: μια ζεστή αγκαλιά που σε κάνει αμέσως να νιώθεις καλύτερα. 
 

Ένα μεγάλο φουλάρι

Ειδικά το φετεινό χειμώνα, θα είσαι πολύ out of fashion αν δεν κοτσάρεις ένα oversized φουλάρι πάνω από οποιοδήποτε ντύσιμό σου. Αν θες ιδέες για το πώς ακριβώς θα το φορέσεις, κάνε κλικ εδώ. 

Ένα γούνινο πανωφόρι

Κατ' αρχήν, η οικολογική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να επισημάνω καν ότι μιλάμε πάντα για ψεύτικη γούνα -αυτό το θεωρώ δεδομένο! Εξάλλου, η faux εκδοχή της γούνας είναι ιδιαίτερα ζεστή και πολύ πιο ενδιαφέρουσα, αφού μπορείς να τη βρεις σε δεκάδες φάνκι χρώματα. 
 

Ισοθερμικές κάλτσες

Μπορεί να το παίξεις άνετη και χαλαρή με το μίνι φουστάκι και τα μποτίνια (χωρίς καλσόν) αλλά μόνο εσύ ξέρεις πόσο υποφέρεις. Εκτός, κι αν φορέσεις μάλλινες κάλτσες που δεν χρειάζεται να φαίνονται, αλλά μόνο να υπάρχουν για να σε κρατήσουν ζεστή! Να σου θυμίσω τι λέει κι η μαμά σου για τα πόδια...