Ολόκληρο το team του Neopolis, μετά το καθιερωμένο meeting, κάθισε στο τραπέζι με σκοπό τον απόλυτο οδηγό για κάθε γυναίκα εκεί έξω. Σας ψιθυρίζουμε λοιπόν, γιατί αυτά δε λέγονται δημόσια και δυνατά, ακολουθήστε τις συμβουλές μας:

1. Αγόρασε σέξι εσώρουχα και κάνε του έκπληξη φορώντας τα κάποια στιγμή που δεν το περιμένει. Για παράδειγμα, εάν σου ζητήσει να του φέρεις μια μπύρα ή ένα αναψυκτικό ή να του φτιάξεις κάτι γιατί πείνασε, επέστρεψε με αυτό που σου ζήτησε φορώντας μόνο τα εσώρουχα. Επιπλέον, εάν μένεις μόνη σου μπορείς να του πεις ότι κάνεις μερικές δουλειές στο σπίτι κι αν θέλεις να περάσει να σου κάνει παρέα. Φρόντισε να σε βρει με τα εσώρουχα κι ένα ξεσκονόπανο στο χέρι! Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσεις τα ψηλοτάκουνα κι ένα σωστό μακιγιάζ. Εάν εκείνη την ώρα, δεν σκαλώσει και δεν σου ορμήσει, αλλάζουμε χώρα... Tip: Κατά τη διάρκεια του σεξ, μην βγάλεις τα ψηλοτάκουνα!

2. Στείλε του ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια της ημέρας στο τελείως άκυρο και πες του πως σκεφτόσουν την τελευταία σας φορά που κάνατε σεξ και τον θέλεις πολύ αυτή την στιγμή. Ακόμα, τόνισε του πως αν ήταν εκεί μαζί σου θα κατέβαινες αρκετά χαμηλά ή περιέγραψε του κάτι που σου έκανε την τελευταία φορά και πες του πόσο πολύ σου άρεσε. Επιπλέον, μπορείς να του πεις και κάτι που θα ήθελες να κάνετε όταν βρεθείτε οι δυο σας. Έτσι, επικοινωνείτε μεταξύ σας και εκφράζετε τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας, χωρίς να αισθάνεστε αμήχανα. Αντιθέτως, τέτοια μηνύματα κάνουν τη σχέση περισσότερο παθιασμένη και φυσικά, δεν θα σε βγάλει από το μυαλό του μέχρι να σε δει.

3. Κατά τη διάρκεια του σεξ, μίλησε του και ζήτησε αυτό που θες να σου κάνει. Η αλήθεια είναι πως το αγόρι σου δεν είναι μάντης για να ξέρει πότε θέλεις να αλλάξετε στάση, εάν θέλεις να σου τραβήξει τα μαλλιά, εάν είσαι λίγα δευτερόλεπτα πριν την κορύφωση ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς εκείνη την ώρα. Μην ντρέπεσαι να μιλήσεις. Δεν χρειάζεται να ανοίξετε και κουβέντα, ίσα που να ψελλίσεις αυτό που θες. Το να πάρεις την πρωτοβουλία και να εκφράσεις την επιθυμία σου με αυτοπεποίθηση είναι κάτι που τους ανάβει αρκετά.

4. Όταν σου κάνει στοματικό, μην κάθεσαι ξαπλωμένη σαν ταριχευμένο νεκρό, κοιτώντας το ταβάνι με κλειστά τα μάτια, δίχως καμία έκφραση. Το πιο πιθανό είναι να πιστέψει πως βαριέσαι ή ότι θα σε πάρει ο ύπνος και δεν θες να πιστεύει κάτι τέτοιο. Εντάξει, σίγουρα κάποιες φορές κλείνεις τα μάτια σου κι αφήνεσαι για να απολαύσεις την στιγμή. Όμως, δεν χρειάζεται να το κάνεις από την αρχή. Μπορείς λοιπόν να στηρίζεσαι στους αγκώνες σου, ώστε να έχεις οπτική επαφή μαζί του, μπορείς να κρατιέσαι από τα χέρια του κι αναλόγως το πόσο σου αρέσει να τον κρατάς πιο σφιχτά ή να τον γρατζουνάς ελαφρά ή ακόμα μπορείς να του τραβάς τα μαλλιά (ναι, αρέσει και στους άντρες)! Προφανώς για να σου κάνει στοματικό ενδιαφέρεται για την προσωπική σου ευχαρίστηση και με τα παραπάνω του δείχνεις πόσο πολύ το απολαμβάνεις.

5. Λύγισε τη μέση σου. Είτε είσαι στα τέσσερα, είτε ξαπλωμένη στα πλάγια, γενικά σε όποια στάση σου επιτρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο. Για κάποιο λόγο, η λυγισμένη μέση μιας γυναίκας ανάβει πολύ έναν άντρα. Το πιο πιθανό επειδή τονίζει τις καμπύλες σου. Ακόμα, αν επιλέξετε το doggy style, εκτός από το να λυγίσεις τη μέση σου, γύρισε το κεφάλι σου, ώστε να μπορεί να καταλαβαίνει από τις εκφράσεις του προσώπου σου πόσο πολύ σου αρέσει.

6. Πες του πως θα ήθελες να κάνετε σεξ κοντά σ' έναν καθρέφτη ή εάν τυχαίνει να έχεις ή να έχει καθρέφτη μπροστά από το κρεβάτι σου/του, πες του πως θα ήθελες, ενώ κάνετε σεξ, να κοιτάζεις. Τον ανάβει το γεγονός πως δεν θέλεις να χάνεις και την πιο μικρή λεπτομέρεια από τις προσωπικές σας στιγμές.

7. Όταν του κάνεις στοματικό, μπορείς να αποφύγεις την κλασική στάση και να τον βάλεις να στέκεται όρθιος ή να κάθεται στην άκρη του κρεβατιού ή κάποιας καρέκλας, ενώ εσύ είσαι στα γόνατα. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία για οπτική επαφή, ώστε να τον κοιτάς που και που με πονηρό βλέμμα, να του δείχνεις πως απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, σου αρέσει να τον περιποιείσαι και πως είναι αυτός που ξεσηκώνει όλες τις σεξουαλικές σου ορμές.

8. Δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα παραπάνω κάθε φορά που κάνετε σεξ. Εκτός από ένα - δύο που μπορεί να σου βγαίνουν αυθόρμητα και φυσικά και να ταιριάζουν στο σεξαπίλ σου, τα υπόλοιπα μπορείς να τα χρησιμοποιείς μια στο τόσο για να κάνεις τα πράγματα λίγο πιο πικάντικα. Όπως, βλέπεις τα παραπάνω είναι για να τον κάνουν να ανάβει περισσότερο, αλλά το σεξ δεν είναι μονόδρομος. Εάν πιστεύεις πως πρέπει να τα κάνεις σχεδόν κάθε φορά, στο τέλος θα σου φαίνονται σαν αγγαρεία και κανένας από τους δύο δεν θα το ευχαριστιέται. Επιπλέον, από ένα σημείο και μετά θα γίνεις προβλέψιμη και δεν θα ενθουσιάζεται κι εκείνος το ίδιο. Εάν όμως προσθέτεις κάτι από τα παραπάνω από λίγο, θα κάνει τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα κι εκείνον να θέλει ολοένα και περισσότερο να καταλήξετε στο κρεβάτι, μιας και θα αναρωτιέται τι άσο μπορεί να κρύβεις στο μανίκι σου κάθε φορά.

Πηγή: neopolis.gr