Πώς θα θυμάσαι τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου εάν δεν φροντίσεις να βγάλεις μία (και δύο και τρεις και δεκαπέντε) φωτογραφίες; Εξάλλου, οι φωτογραφίες σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι πιο ρομαντικές, πώς να το κάνουμε; Γι' αυτό να είσαι σε επιφυλακή και με το selfie stick στο χέρι για να μη χάσεις καμία ευκαιρία! Και, βασικά, μη χάσεις την ευκαιρία να αρπάξεις το boyfriend και να ποζάρετε μαζί...

...κάνοντας πατινάζ

While Iceskating

Μην μου πεις ότι δεν θα πάτε για πατινάζ; Τι εννοείς θα φας τα μούτρα σου; Υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από το να σε κρατάει από το χέρι ο αγαπημένος σου για να μην πέσεις στον πάγο; Κι αν πέσετε κι οι δυο μαζί, αγκαλιά, ακόμα καλύτερα (αρκεί να μη χτυπήσετε). Μόνο μην ξεχάσεις να δώσεις σε κάποιον το κινητό σου να απαθανατίσει τη στιγμή (και την τούμπα).

...στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Αν δεν έχετε στολίσει δέντρο στο σπίτι, βγείτε στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα πολυκαταστήματα που έχουν και πιο εντυπωσιακά δέντρα! Μια selfie κάτω από το δέντρο μπορεί να σου φαίνεται συνηθισμένη αλλά είναι must!

...στο χιόνι

Μήπως πρόκειται να περάσετε τις γιορτές σε κάποιο χειμερινό θέρετρο; Ρωτάω, γιατί αν μείνετε στην Αθήνα μπορείς να προσπεράσεις αυτή την παράγραφο, δεν φαντάζομαι ότι θα χιονίσει! Αλλά αν είστε κάπου ωραία, μπροστά στο τζάκι κι αρχίσει να ρίχνει νιφάδες, βγείτε έξω και αρχίστε τις πόζες. Με τα χέρια ψηλά, προσπαθώντας να πιάσετε το χιόνι που πέφτει, παίζοντας χιονοπόλεμο, ξαπλωμένοι κάνοντας «αγγελάκια»... Πόσο cute! Μόνο ντυθείτε καλά και πρόσεξε μη βρέξεις το κινητό!

...κάνοντας cocooning με παντόφλες και πιτζάμες

Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα αν τα περνούσαμε όλο στους δρόμους και τα club; Απίστευτα κουραστικά! Οι γιορτές θέλουν και τον καναπέ με κουβερτούλα και dvd, θέλουν και ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι (καλά, στο καλοριφέρ), γενικά θέλουν και να μείνεις λίγο σπίτι. Στα plus, για να βγάλεις αυτή τη φωτο δεν χρειάζεται να προσέξεις το make up ούτε τα μαλλιά σου, ούτε τα ρούχα σου.

...ανοίγοντας τα δώρα

Μην ξεχάσεις να βγάλεις μια φωτογραφία την έκφρασή του μόλις ανοίξει το δώρο που του πήρες (καλά, αν δεν του άρεσε το δώρο, μπορείς να τη σβήσεις). Ακόμα καλύτερα, τράβηξε βίντεο. Ποόυ ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να θελήσεις να κάνεις ένα μοντάζ με όλα τα γιορτινά βίντεο για να γιορτάσετε τα δέκατα Χριστούγεννα που περνάτε μαζί! Ωραία δεν θα 'ναι;