Το σωστό φλερτ απαιτεί θάρρος, αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια, άντε και λίγο θράσος. Αν δεν το χεις με το παιχνίδι του φλερτ, δε σημαίνει ότι κάτι πάει στραβά με σένα, ούτε καν δηλαδή. Ας μπούμε στα πιο δύσκολα τώρα, μιας και στα απαραίτητα συστατικά για σωστό φλερτ υπάρχουν επίσης η τέχνη (να ξέρεις τί να κάνεις) και ο τρόπος (ε να ξέρεις και πώς το κάνεις), κάτι από τα δυο φαίνεται δεν έχεις μελετήσει καλά και γι' αυτό δε φλερτάρεις με άνεση - γιατί το ότι δε φλερτάρεις καθόλου, σόρυ, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Και να πω και κάτι ακόμη; Το φλερτ είναι όντως δύσκολο! Τα βασικά που ξέρεις ήδη είναι σημαντικά μεν αλλά δεν αρκούν δε, οπότε το να χαμογελάς όλη την ώρα ή το να παίζεις ανέμελα με τα μαλλιά σου, δε θα σε βοηθήσουν να τον ρίξεις για κανένα λόγο. 

Ακολουθούν 9 καταστάσεις που μόνο εσύ που έχεις μαλώσει με το φλερτ μπορείς να καταλάβεις!

1. Αποφασίσεις να το παίξεις σέξι και νιώθεις το λιγότερο ... γελοία. Μπορεί να είναι η ιδέα σου, απλά πελαγώνεις που στραβοπατάς κάθε 2' με τις τακουνάρες που φόρεσες, μιλάς τόσο σιγά που δε σ' ακούει και πρέπει να λες κάθε πράγμα 10 φορές και από το άγχος ρίχνεις ό,τι βρεις μπροστά σου. Ε σιγά.

2. Ρωτάς για συμβουλές από τις φίλες σου και απογοητεύεσαι κάθε φορά που σου λένε να είσαι ο εαυτός σου. Δεν μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο goofy νιώθεις κάθε φορά που θέλεις να πλησιάσεις κάποιον. Και δεν καταλάλαβα δηλαδή, μια χαρά δεν ήταν τόσα χρόνια ο ρόλος του αρσενικού αυτός;

3. Περιμένεις να έρθει κάποια στιγμή ο τύπος που θα σου βγάλει φυσικά το σωστό κι αυθόρμητο φλερτ. Χωρίς να πρέπει να πετάς έτοιμες δοκιμασμένες ατάκες ή να το παίζεις μοιραίο θηλυκό. Ε κι αυτός ο αλήτης δεν έρχεται τόσα χρόνια.

4. Πας να του μιλήσεις και σε πιάνουν όλες οι ανασφάλειες του κόσμου. Τον χαιρετάς και νομίζεις ξαφνικά ότι δείχνεις κάπως έτσι ...

5. Όταν δεν έχεις τί να απαντήσεις, απλά κάθεσαι και κοιτάς. Τί κοιτάς κούκλα μου; Πες κάτι, ρώτα τον με τι ασχολείται. Η' ρώτα τον τέλος πάντων τι ομάδα είναι, να έχει να μιλάει μέχρι μεθαύριο.

6. Επιλέγεις να φλερτάρεις από μήνυμα, μήπως και σωθεί η κατάσταση. Καταλήγεις να κάνεις αστεία που δεν πιάνει κάποιος όταν απλά τα διαβάζει ή ορθογραφικά που δε θα έκανε ούτε παιδάκι δημοτικού. Το άλλο το θεϊκό είναι να κάνεις copy paste τη συνομιλία σας για την κολλητή σου, να μπερδεύεσαι και να του στέλνεις πίσω το μήνυμα που μόλις σου έστειλε.

GIF
 
GIF
 
GF
 

7. Δεν έχεις με τί να του πιάσεις κουβέντα και τον ρωτάς κάτι για το σκύλο του πχ, χωρίς να έχεις ιδέα από σκυλιά, χωρίς να τα συμπαθείς καν βασικά, οπότε πάλι ξεμένεις από θέμα. Με δίλεπτη συνομιλία, δεν έριξε ποτέ καμιά μας γκόμενο, να το ξέρεις.

8. Δεν μπορείς με τίποτα να διακρίνεις πότε ο άλλος είναι απλά ευγενικός μαζί σου ή όντως ενδιαφέρεται. Πρέπει να στο δώσει στο πιάτο για να πάρεις χαμπάρι, αλλιώς δεν πιάνεις ούτε μισό υπονοούμενο. Μα χαλάρωσε λίγο κι εσύ κι απόλαυσέ το!

9. Αποφεύγεις τη σωματική επαφή λες και θα σε χτυπήσει ρεύμα καθώς και το κλασικό κι αγαπημένο eye contact. Το κόλπο ''σου μιλάω αλλά ψάχνω και κάτι στην τσάντα μου για να σε αποφύγω'' είναι κάαααπως παλιό.

Σε σένα που ταυτίζεσαι στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!