Ενας ακόμη λόγος που λατρεύω αυτή την εποχή είναι γιατί πίνουμε τέλεια ζεστά ροφήματα σε τέλειες κούπες. Μπορείς να μείνεις στο σπίτι ή και στο κρεβάτι σου, αγκαλιά με το πάπλωμα και το μαξιλάρι σου ή στον καναπέ σου αγκαλιά με το laptop. Κάπου εδώ, όπου σε βολεύει για να φτιάξεις καλύτερα και το χειμερινό σκηνικό, πρόσθεσε και το αγόρι σου. Τα ΣΚ του χειμώνα έχουν άλλη χάρη, δε σε τραβάνε τόσο να πάρεις τους δρόμους, να κάνεις βόλτες και να ξεχάσεις να γυρίσεις σπίτι αλλά να μείνεις μέσα για χουχούλιασμα (είναι η εποχή του σου λέω!).

Η ζεστή σοκολάτα είναι από τις μεγαλύτερες και λιγότερο ένοχες απολαύσεις σ' αυτή τη ζωή. Κλασικά, όταν κάτι μπορείς να το πιεις, δε σου γεμίζει το μάτι από άποψη θερμίδας. Έλα μωρέ, πόσο να παχαίνει μια κούπα ζεστής σοκολάτας; Σου έχω τη συνταγή του ΣΚ για να μην ξεκολλάς από το σπίτι, τον καναπέ, την κούπα σου και τον καλό σου.

Σημειώνεις;

Χρειαζόμαστε σοκολάτα σε σκόνη (ξέρεις, για ρόφημα), μερικά ζαχαρωτά τύπου marshmallows και ένα (μικρό) βαζάκι φυστικοβούτυρο - δεν είναι για χόρταση αυτό το τελευταίο.

Βάζεις σε ένα κουταλάκι φυστικοβούτυρο, το αφήνεις σε μια κούπα και ρίχνεις από πάνω τη ζεστή σοκολάτα.Περιμένεις λίγο, μετά πίνεις και παθαίνεις την πλάκα σου. 

Έπειτα, βάζεις 2 ζαχαρωτά (άντε 3 το πολύ) και έχεις και μια τέλεια φωτογραφία για το instagram. Μεταξύ μας, θα ξεχάσεις τί είναι το instagram για λίγα λεπτά.

Extra Tip: Μπορείς να ψήσεις λίγο τα ζαχαρωτά σου (χωρίς να τα κάψεις βέβαια). Αν έχετε και αναμμένο τζάκι, νομίζω έχεις αγγίξει το 100% του τέλειου χειμερινού ΣΚ!

Τώρα αν θέλεις ντε και καλά, λέμε αν, να συνδυάσεις τη σοκολάτα σου μ' αυτήν εδώ τη συνταγή, εγώ υπόσχομαι να μην πω τίποτα!