Ωραία αυτά τα τεράστια χριστουγεννιάτικα δέντρα που βλέπεις στα πολυκαταστήματα, όμως θα χρειαζόσουν ένα σπίτι περίπου οχτώ φορές όσο το δικό σου για να χωρέσουν. Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να φέρεις την ατμόσφαιρα των γιορτών ακόμα και στην πιο μικρή γκαρσονιέρα, με μερικά απλά tips, όπως αυτά:

Βάλε φωτάκια να κρέμονται από το ταβάνι

Πιάνουν ελάχιστο χώρο και κυριολεκτικά μεταμορφώνουν το χώρο, Μπορείς να τα βάλεις σε οποιοδήποτε ταβάνι, σε οποιοδήποτε δωμάτιο -ακόμα και στην είσοδο. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα: χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Βάλε τις μπάλες σε μια γυάλα

Δεν υπάρχει χώρος για δέντρο; No problem! Βάλε μερικές μπάλες μέσα σε μια διάφανη γυάλια, πρόσθεσε και μια σειρά φωτάκια κι έχεις το δικό σου μίνιμαλ στολίδι που χωράει οπουδήποτε!

Μικρό δέντρο - μεγάλες ιδέες

Το δέντρο σου θυμίζει περισσότερο... μπονζάι παρά έλατο; Απλά, τοποθέτησέ το κάπου ψηλά -πάνω σε ένα τραπέζι, για παράδειγμα. Αμέσως θα σου φανεί πολύ μεγαλύτερο και θα δεσπόζει στο χώρο!

Αντί για φωτιστικό

Δεν έχεις ακόμα βάλει φωτιστικό πάνω από το τραπέζι ή σου φαίνεται λίγο άκομψο να τρώτε "επίσημο" γεύμα κι από πάνω σας να κρέμεται ένας γλόμπος; Απλά, κρέμασε πολλές μπάλες από μακριές κορδέλες και στερέωσέ τις εκεί όπου θα έμπαινε το φωτιστικό. Voila ο πιο λαμπερός πολυέλαιος! Μπορείς, αν θες, να τον κρατήσεις και όλο το χρόνο!

Βάλε μια γιρλάντα στο παράθυρο

Αντί για ολόκληρο δέντρο, βάλε μόνο μια πράσινη γιρλάντα γύρω από ένα κεντρικό παράθυρο. Στόλισέ τη με μικρές μπάλες, χριστουγεννιάτικες κάρτς, φωτάκια κ.λπ.