Δεν είναι τυχαίο που τα μωρά έχουν το πιο απαλό δέρμα * σταματάει να πληκτρολογεί και αναρωτιέται πότε θα γίνει μάνα, έπειτα συνεχίζει* φυσικά κάτι τέτοιο δεν οφείλεται στα προϊόντα που τους βάζουν οι μανούλες τους, θα ήταν μεγάλη χαζομάρα να πιστεύαμε κάτι τέτοιο. Μπορούμε όμως να πιστέψουμε ότι στα απαλά δέρματα, μπαίνουν τα πιο προσεγμένα και αγνά προϊόντα. Οπότε, εύλογα αναρωτιέμαι και γω, σ'εμάς γιατί όχι;

Η μικρή σου ξαδέρφη μπορεί να γίνει η γκουρού του απαλού δέρματος, αν δανειστείς για λίγο τα καλλυντικά της (βλέπε μωρουδίστκες κρέμες για το δέρμα) ούτε που θα το καταλάβει. Εξάλλου, σε μερικά χρόνια θα ξαφρίζει τα δικά σου καλλυντικά. Άσε κάτω τώρα την κούκλα του παιδιού, και διάβασε τα παρακάτω:

1. Κρέμα για τα πάμπερς. Aν δεν κάνεις πρόβα για όταν γίνεις μάνα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη θαυματουργή κρέμα για τα χείλια σου, τύπου lipstick. Κάνει τα χείλη σου μαλακά, τόσο απλά μέχρη αηδίας δηλαδή. Έχει μεγάλη διάρκεια και το καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης μπορείς να την περάσεις πάνω από τα φρύδια, καθώς είναι διάφανη και τα σουλουπώνει εκείνες τις μέρες (ή και εβδομάδες ολόκληρες) που βαριέσαι να τα σχηματίσεις.

2. Μπατονέτες για μωρά. Είναι τέλειες για τις βλεφαρίδες σου - τις κάτω, εννοώ. Έτρεξε η μάσκαρα στο πρόσωπο σου και σου θαλάσσωσε το μακιγιάζ; Κανένα πρόβλημα! Έχεις τη λύση.

3. Σταγόνες για βουλωμένες μύτες. Ό,τι πρέπει πραγματικά για τη μάσκαρα ή το βερνίκι που έχει κολλήσει στα τοιχώματα και δε βγαίνει. Σε τέτοιες εποχές δεν είμαστε να πετάμε μισοτελειωμένες συσκευασίες, αν δεν τελειώσει το προϊόν αρνούμαι πεισματικά να το πετάξω.

4. Κρέμα σώματος για μωρά. Θέλει και ρώτημα; Δεν έχει τόσα προσθετικά, είναι πιο αγνή από τη δική σου, χωρίς parabens, χωρίς χημικά. Ιδανική για το σώμα και τα χέρια σου.

5. Baby Shampoo όχι πια δάκρυα. Το πιο αγαπημένο όλων των εποχών - είτε δεν έχουν φυτρώσει καλά καλά τα μαλλιά σου, είτε τα έχεις βάψει 50 φορές. Δεν υπάρχει καλύτερο, δεν υπάρχει άλλο σαμπουάν με περισσότερες αναμνήσεις. Επίσης, χρειάζεται λίγο από αυτό το σαμπουάν και το πουλόβερ που μπήκε στο πλύσιμο επανέρχεται στο αρχικό του μέγεθος.

6. Κρέμα για πλυγή από πάμπερς. Μπορείς να την απλώσεις στο δέρμα που έκοψες με το ξυραφάκι ενώ ξύριζες γάμπες και θα επουλωθεί πιο γρήγορα, το μόνο σίγουρο.

Και όχι πια δάκρυα γενικότερα!