Αναμφισβήτητα το καλοκαίρι είναι από τις ωραιότερες εποχές του χρόνου. Στη χώρα μας είμαστε ταυτισμένοι με το καλοκαίρι κι όλο το χρόνο σκεφτόμαστε πότε αυτό θα έρθει. Οι καταγάλανες θάλασσες, ο λαμπερός ήλιος, η χαλαρή διάθεση κατατάσσουν το καλοκαίρι στη νούμερο 1 θέση των εποχών μακράν! Βέβαια, δεν είμαστε όλοι σε θέση να απολαύσουμε όλα τα παραπάνω στον υπέρτατο βαθμό (αχ αυτή η κρίση) κι εν τέλει καταλήγουμε να κοιτάζουμε τους άλλους που περνούν ζάχαρη, τη στιγμή που εμείς ζηλεύουμε...

Για αυτό το Neopolis.gr  πήρε την πρωτοβουλία να παρουσιάσει τους λόγους που ο χειμώνας είναι εξίσου τέλειος με το καλοκαίρι. Κι επειδή έχουμε δίκιο, δε σηκώνουμε αντιρρήσεις!

Μη μου πεις πως δεν έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι ήδη τα κρύα βράδια του χειμώνα που θα είσαι κουκουλωμένος/η με το πάπλωμα και θα έχεις αγκαλιά το λάπτοπ βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά.

Εκείνα τα μεσημέρια που κάνει άπειρο κρύο κι αντί να πας στη σχολή προτιμάς να πας στο ζεστό καφέ της γειτονιάς με φίλους και φίλες να πιειτε ζεστή σοκολάτα, δε σου έλειψαν;

Δεν μπορεί να μη λατρεύεις εκείνες τις βραδιές που μαζεύεστε όλοι σε ένα σπίτι φορώντας τις πιο άνετες φόρμες της ντουλάπας και τρώτε σουβλάκια ή οτιδήποτε άλλο ...ανθυγιεινό παίζοντας επιτραπέζια.

Είναι κι εκείνες οι μέρες που βρέχει καταρρακτωδώς κι εσύ το μόνο που κάνεις είναι νακάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ με τις χουχουλιάρικες πυτζάμες σου, ανοιχτές τις κουρτίνες για να βλέπεις και να ακούς τη βροχή και πίνεις τσάι κάνοντας απλά… τίποτα! Μη μου πεις ότι δε σε χαλαρώνει αυτή η εικόνα μετά από τόσους καύσωνες που τραβήξαμε όλο το καλοκαίρι.

Για το τέλος σου έχω κρατήσει το καλύτερο! Τρως ότι θέλεις, όποτε το θέλεις όσα λιπαρά κι αν έχει. Την επόμενη μέρα δε θα βάλεις μαγιό αλλά το πιο φαρδύ φούτερ που έχεις! Τέλειο;

Μη μου πεις πως ακόμα έχεις αμφιβολίες πως ο χειμώνας μπορεί να είναι τέλειος. Αφού το ξέρω, εσύ, το έχεις πάει ήδη ένα βήμα πιο μακριά και σκέφτεσαι και χιόνια κι εκδρομή στο Bansko και ...χουχουλιάρικο σεξάκι!

Πηγή: neopolis.gr