Το αντικείμενο του πόθου σου είναι εκείνος ο ψηλός μελαχρινός κούκλος που δε μπορείς με τίποτα να αντισταθείς και έχει καταφέρει να σου κλέψει την καρδιά; Και πάλι αν δεν είναι αυτός – γιατί γούστα είναι αυτά πώς να το κάνουμε- σε έχει προβληματίσει με τη συμπεριφορά του και δε ξέρεις τι να κάνεις…

Οκ, έχετε βγει κάνα δυο φορές, έχετε βρεθεί σε πιο προσωπικές στιγμές και εσύ βρίσκεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται και το παίζεις χαλαρή μπροστά του. Τι γίνεται όμως όταν εσύ δίνεις το παρών και εκείνος εμφανίζεται όποτε θέλει; Να μερικές ιδέες για να του περάσεις το μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει συνεχώς εκείνος παιχνίδι:

1.Μην είσαι πάντα διαθέσιμη: όταν σε θυμάται μην πέφτεις αμέσως με τα μούτρα να του πεις ναι! Παίξε λίγο μαζί του και κανόνισε να είσαι με τις φίλες σου γιατί αυτές θα σε κρατήσουν από το να βρεθείτε!

2.Μην του κάνεις τις χάρες: Δείξτου πως δε θα περνάει μόνο το δικό του. Πως είσαι μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πως αν δε στο δώσει εκείνος θα το βρεις αλλού.

3.Μη στέλνεις κάθε μέρα μήνυμα…Αστον λίγο στην αμφιβολία.

4.Προσπάθησε να του δείξεις πως έχεις μια ‘’γεμάτη’’ ζωή και πως είσαι ανεξάρτητη. 

5.Τα social media είναι οι καλύτεροι σου φίλοι: Κάνε τσεκ ιν, ανέβασε φωτογραφίες με συναδέλφους, φίλους και γιατί όχι με κανένα ωραίο γκομενάκι!

6.Δείξτου πως στο σεξ είσαι η καλύτερη! Κρύψε τις αναστολές σου και γίνε το απόλυτο θηλυκό που κάθε φορά θα του δίνει όλο και μεγαλύτερη απόλαυση! Δε πρόκειται να σε αφήσει σε ησυχία!

Βέβαια, είμαι σίγουρη πως καίγεσαι να κάνεις τα ακριβώς αντίθετα αλλά για σκέψου λίγο: Μήπως ήρθε η ώρα να τρέξει από πίσω σου αυτός που θες και να διεκδικήσει όπως σου αξίζει;