Επειδή ακόμα κι αν δεν έχει τολμήσει ακόμα να σου πει, η συμπεριφορά του μπορεί να προδώσει τα αληθινά συναισθήματά του, Τσέκαρε, λοιπόν, σημάδια όπως:

1. Όταν του περιγράφεις πώς φαντάζεσαι θα είστε μετά από 50 χρόνια, όταν θα πίνετε τσάι δίπλα στο τζάκι φορώντας ασορτί παντόφλες, όχι μόνο δεν ψάχνει ένα τρόπο να αλλάξει κουβέντα αλλά ενθουσιάζεται στην ιδέα!

2. Τρώει ένα ολόκληρο απόγευμα τρίβοντας, βάφοντας και επιδιορθώνοντας την παλιά σου βιβλιοθήκη, την κάνει κούκλα και σ’ αφήνει να τη βγάλεις φωτογραφία και να τη δημοσιεύσεις στο δικό σου λογαριασμό στο Instagram.

3. Δεν ξεχνάει ποτέ τη γιορτή και τα γένεθλιά σου και την επέτειο της γνωριμίας σας και δεν την αφήνει ποτέ να περάσει χωρίς μια έκπληξη, ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα δώρο. Εντάξει, το δώρο μπορεί και να μην το πετυχαίνει πάντα (το περσινό πορτοκαλί πουλόβερ, οκ, δεν ήταν αυτό που ήθελες) αλλά αυτό πραγματικά δεν έχει σημασία.

4.. Είναι αληθινά περήφανος για σένα. Ακόμα κι αν το μόνο σου επίτευγμα σήμερα ήταν ότι κατάφερες να καθαρίσεις το νεροχύτη όπου είχαν μαζευτεί άπλυτα πιάτα μιας εβδομάδας.

5. Τα πάει καλά με τις φίλες σου. Κι όταν το νέο αμόρε της κολλητής σου αρχίζει να της κάνει νερά, δηλώνει διατεθειμένος να πάει να τον βρει και να… καθαρίσει.

6. Δεν διστάζει να παραδεχτεί μπροστά σου τα λάθη και τις αδυναμίες του, όπως πόσο χάλια πήγε σ’ εκείνο το επαγγελματικό ραντεβού ή πόσο άσχημα ένιωσε ότι παρεξηγήθηκε με τον κολλητό του.

7. Εξακολουθεί να σου ανοίγει τις πόρτες, να σου παραγγέλνει ποτό και να σε βοηθάει να φορέσεις το παλτό σου, όπως τότε στο πρώτο ραντεβού, ακόμα κι αν πλέον δεν χρειάζεται να σε εντυπωσιάσει.

8. Δεν διανοείται να πέσει για ύπνο χωρίς να σε φιλήσει ή έστω να σε πάρει τηλέφωνο ή, στη χειρότερη, να σου στείλει ένα sms.

9. Όταν συμβαίνει κάτι συναρπαστικό στη ζωή του, όπως όταν έμαθε ότι η μεγάλη αδερφή του είναι έγκυος και θα γίνει θείος, σε αναζητά απεγνωσμένα γιατί είσαι ο πρώτος (ίσως και ο μοναδικός άνθρωπος) με τον οποίο θέλει να το μοιραστεί.

10. Σε φιλάει με έναν τρόπο που… να, δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά εκείνη τη στιγμή ξέρεις, είσαι σίγουρη ότι σ’ αγαπάει πραγματικά!

Αν έχεις βρει ένα τέτοιο αγόρι, κράτησέ το!!! Αν πάλι όχι, μην ανησυχείς, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, κάπου θα το πετύχεις!