Εδώ και τόσο καιρό, το duck face ήταν κάπου ανάμεσα μας για να δίνει μια ευχάριστη νότα στις σέλφι μας. Πόσα likes και comments να του χρωστάμε άραγε; Τώρα πλέον το duck face που φορέθηκε τόσο πολύ στα social media, αποτελεί παρελθόν. Αν ξαναποζάρεις έτσι να ξέρεις δε θα είσαι καθόλου trendy! Η νέα τάση λέγεται Fish Gape και ήρθε για να μείνει - και να μας φέρει likes! 

Η πόζα αυτή κυριαρχεί πλέον στα κόκκινα χαλιά και στον κόσμο των celebrities! Για να το εφαρμόζουν όλοι αυτοί που βρίσκονται κάτω από τα φλας καθημερινά, κάτι παραπάνω θα ξέρουν, δεν μπορεί. Εξάλλου, το Fish Gape κάνει τη φωτογραφία να δείχνει πιο φυσική. Κακά τα ψέματα, το duck face έδειχνε ότι προσπαθείς, ότι βάζεις κόπο να σουφρώσεις τα χείλια σου, ότι σίγουρα δεν πρόκειται για μια αυθόρμητη λήψη. 

Πώς το πετυχαίνεις; Ανοίγεις ελαφρώς τα χείλη σου, ίσα που φαίνονται τα δυο μπροστινά πάνω δόντια. Να σκέφτεσαι πως αυτό που θέλουμε ουσιαστικά να πετύχουμε είναι να πιστέψει ο άλλος πως ήσουν έτοιμη να μιλήσεις και τσουπ ήρθε ο άτιμος ο φωτογράφος και σε τράβηξε - ακόμη κι αν τη βγάζεις μόνη σου.

Προφανώς και το πρόσωπο σου δείχνει πιο λεπτό, τα μάγουλα ξαφνικά μαζεύονται, το πρόσωπο είναι πιο μακρύ και το βλέμμα πιο λάγνο. Σαν να είσαι χαμένη σε σκέψεις ένα πράγμα. Το συγκεκριμένο trend αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το contouring που προσπάθησες να κάνεις, οπότε πρόσεξε το ιδιαιτέρως.