Το τελευταίο τριήμερο του δύσκολου Σεπτεμβρίου μας επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες νότες κυρίως μέσω του ελπιδοφόρου τριγώνου Δία- Πλούτωνα που γίνεται στα ζώδια της γης στο τέλος Σεπτεμβρίου και θα έχει διάρκεια για όλο τον Οκτώβριο. Η ανανεωτική αυτή γωνία θα βοηθήσει να αλλάξουν τα οικονομικά και εργασιακά δεδομένα ενώ θα ενισχύσει κυρίως τα ζώδια της γήινης τριπλότητας του 1ου δεκαημέρου. Στις 4/10 ολοκληρώνεται το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στις 10ο του Καρκίνου σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, όψη που μπορεί να προκαλέσει εμπάθειες και μίση στις σχέσεις ή γενικότερα προβλήματα με θέματα κατοικίας και γάμου. Στις 6/10 θα σχηματιστεί και η αρνητική αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων, προκαλώντας έντονα μπερδέματα, αποδιοργάνωση, εξαπατήσεις και χίμαιρες στα ζώδια της μεταβλητής ομάδας του 1ου δεκαημέρου. Τέλος η στάσιμη πορεία του Ερμή λίγο πριν την ορθόδρομη εκκίνηση του στις αρχικές μοίρες του Ζυγού και το ιδιαίτερα θετικό εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη βοηθάει στο ξεκαθάρισμα των σκέψεων ή των αποφάσεων αλλά και στην επικράτηση της λογικής!

Κριός - Τα καλύτερα έρχονται!

Το κύριο γεγονός αυτής της εβδομάδας μετά την μπόρα της σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιό σας θα είναι η επαγγελματική σας αναδιοργάνωση και αναμόρφωση που θα αρχίσει να διαφαίνεται στη διάρκεια του Οκτωβρίου. Άμεσα λοιπόν θα υπάρχουν ζυμώσεις που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και γενικότερα να αυξήσετε τα έσοδά σας. Στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου μπορεί να εμφανιστούν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή εδραίωση κάποιων προσπαθειών σας που όμως θα σταθεροποιηθούν από τις 9/10 και μετά. Θετικές εξελίξεις και στον ερωτικό τομέα όσο η Αφροδίτη θα εξακολουθεί για λίγο ακόμα να διατρέχει τον Λέοντα. Προσέχετε μέχρι και τις 7/10 την υγεία σας.

Ταύρος - Νέες προοπτικές

Καινούρια πράγματα γίνονται στη δουλειά και στις σχέσεις ή στα οικονομικά, τον τομέα που σας ταλαιπώρησε περισσότερο μέσα στο 2015. Το αρμονικό τρίγωνο Δία- Πλούτωνα στην διάρκεια του Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να γυρίσετε το παιχνίδι υπέρ σας και γενικότερα να μπορέσετε να έχετε απόδοση σε στόχους και σχέδια που έχετε βάλει στην ζωή σας. Ο έρωτας και γενικότερα οι σχέσεις σας μπορούν να βελτιωθούν περισσότερο ενώ στην δουλειά και στα οικονομικά θα εμφανιστούν θετικότερες προοπτικές και δυνατότητες αύξησης των εσόδων σας. Εύνοια από δραστηριότητες συλλογικού χαρακτήρα, επαφές με εξωτερικό ή νομικά θέματα. Πιο τυχεροί εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Δίδυμοι - Αποδιοργάνωση και απογοήτευση

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά κρίσιμη για σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η δύσκολη γωνία του Άρη- Ποσειδώνα στον άξονα καριέρας- κατοικίας μπορεί να φέρει έντονη αναστάτωση και επιπλοκές που θα είναι δύσκολο να ξεπεράσετε. Στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να θυμάστε ότι κάθε απώλεια ελέγχου σε όποια κατάσταση σας απασχολεί μπορεί να αποβεί εις βάρος σας ενώ προσέξτε ιδιαίτερα εμπλοκές και λάθη που μπορεί να σας παγιδεύσουν περισσότερο. Ευτυχώς το θετικό εξάγωνο του Ερμή- Κρόνου μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τρόπους και μέσα ξεκάθαρα και γενικότερα επιλογές δίκαιες και αποδεκτές από σας. Μέχρι τις 4/10 προσέξτε οικονομικές υποθέσεις σας ή γενικότερα έξοδα και δοσοληψίες που μπορεί να είναι ασύμφορες για σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

Καρκίνος - Μπερδέματα και εκρήξεις

Ο Οκτώβριος ξεκινάει μάλλον άτσαλα για σας καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό προκαλεί εντάσεις στην δουλειά και στην οικογένεια ή γενικότερα εκκρεμότητες και καθυστερήσεις που σας εκνευρίζουν καθημερινά. Το τελευταίο τέταρτο της σελήνης στο ζώδιο σας στις 4/10 μπορεί να σας ωθήσει σε βεβιασμένες ενέργειες και συναισθηματικές εκρήξεις αλλά και σε εντάσεις με τους γύρω σας. Προσέχετε διαφωνίες που μπορεί να πάρουν αρνητική τροπή, επαφές που μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που επιδιώκετε και γενικότερα συνεργασίες επαγγελματικές που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν. Καλό θα είναι μέχρι τις 7/10 να φροντίστε να κάνετε μικρές αποδράσεις ή γενικότερα να ασχολείστε με πράγματα που σας ευχαριστούν

Λέων - Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά

Η θετική όψη του Δία- Πλούτωνα από αρχίζει να ενεργοποιείται μέσα στη διάρκεια του Οκτώβρη θα βοηθήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας και γενικότερα την επαγγελματική σας πορεία που φαίνεται να είναι σε φάση αναγέννησης και ανασυγκρότησης αυτό το διάστημα. Η δύσκολη όψη του Άρη- Ποσειδώνα στις 6 και 7/10 χρειάζεται αρκετή προσοχή καθώς κάθε ελπίδα για εύκολο και γρήγορο κέρδος μπορεί να αποβεί άκαρπη εκείνο το διάστημα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και η ευνοϊκή όψη του Ερμή- Κρόνου θα έχουν ιδιαίτερα θετική επίπτωση στον ερωτικό και κοινωνικό σας τομέα αλλά και στην αναδιοργάνωση στόχων και σχεδίων σας. Προσέχετε κάποιες επιπλοκές στον χώρο της δουλειάς μέχρι τις 4/10.

Παρθένος - Κάτι αρχίζει να ξεκαθαρίζει

Η εβδομάδα αυτή που ξεκινάει για σας φαίνεται καθοριστική και μοιραία ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς μπορείτε να ξεκαθαρίσετε σημεία που δεν κόλλαγαν σε θέματα σχέσεων και επαφών ή καταστάσεις που ήταν αόριστες και αντίστοιχα μπερδεμένες. Η δύσκολη όψη του Άρη- Ποσειδώνα που γίνεται στο ζώδιο σας μπορεί να προκαλέσει έντονες διεργασίες, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε στόχους και σχέδια προσωπικά ή οικονομικά ενώ καλό θα είναι να προσέχετε θεραπείες και φάρμακα που παίρνετε όπως και τάσεις ατυχημάτων. Η αναγεννητική όψη του Δία- Πλούτωνα σας βοηθάει να βάλετε ένα τέλος σε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σας ενώ σας δίνει την δύναμη να ξεκινήσετε από το μηδέν. Ευκολίες στα οικονομικά σε κληρονομικές υποθέσεις ή γενικότερα σε διαδικαστικά ζητήματα θα έχετε μέχρι τις 15/10. Θετικές εξελίξεις και στον έρωτα.

Ζυγός - Επιτέλους ανασυγκρότηση

Κύριο γεγονός για σας αυτή την εβδομάδα θα είναι η θετική όψη του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Κρόνο από τον Τοξότη, που στην προκειμένη περίπτωση θα βοηθήσει να βάλετε την ζωή σας σε τάξη και να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία η ακόμα και μια σχέση για όσους από σας είστε αδέσμευτοι. Πιο ευνοημένοι εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου αλλά και όλοι οι υπόλοιποι μετά τις 9/10. Θετική εικόνα μπορεί να παρουσιάσουν αυτή την εποχή και τα οικονομικά σας αλλά και κρυφές επαγγελματικές δραστηριότητες που σχεδιάζετε αυτό το διάστημα. Η δύσκολη όψη του Άρη- Ποσειδώνα φαίνεται να προκαλεί μια τάση διάλυσης και αποδιοργάνωσης στο χώρο της δουλειάς κοντά στις 6 και 7/10 ενώ καλό θα είναι να προσέξετε την υγεία σας αλλά και απρόοπτες εξελίξεις στον τομέα των συνεργασιών σας. Γενικότερα αποφύγετε να πείτε ή να κάνετε πράγματα που μπορεί να έχουν επίπτωση σε διάφορα σχέδιά σας.

Σκορπιός - Αλλαγή προς το καλύτερο

Η κοινωνική και ερωτική σας ζωή φαίνεται να σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα ενώ η δύσκολη όψη του Άρη- Ποσειδώνα στην διάρκεια της 1ης εβδομάδας του Οκτώβρη φαίνεται να σας προκαλεί αναστάτωση και διάφορες εξιδανικεύσεις που θα πρέπει να προσέξετε στις ερωτικές σας σχέσεις. Προβλήματα μπορεί να παρατηρηθούν με παιδιά ή σύντροφο, με φίλους ή πρόσωπα που θεωρούσατε δικά σας αλλά και σε επαγγελματικές συνεργασίες που έχετε. Η θετική όψη του Δία- Πλούτωνα πάντως είναι μια όψη που μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση κάποιων δύσκολων εξελίξεων καθώς και στην αναγέννηση στόχων και σκοπών.  Θετικές αλλαγές και στον χώρο της δουλειάς σας ενώ κάποιες σημαντικές ευκαιρίες εμφανίζονται και στα οικονομικά σας.

Τοξότης - Προσέχετε τι λέτε και τι κάνετε

Παρ’ όλο που ο Οκτώβριος κατά το μεγαλύτερο μέρος του θα είναι ένας μήνας ιδιαίτερα ευχάριστος και σημαντικός για σας στο ξεκίνημά του και ιδιαίτερα μέχρι τις 7/10, φαίνεται να σας προκαλεί απογοητεύσεις και προβλήματα, λάθη και γενικότερα τάσεις για διάφορες υπερβολές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες αποφάσεις και συμπεριφορές. Προσέχετε τάσεις ατυχημάτων ή προβλήματα με την υγεία σας αυτή την βδομάδα αλλά και γενικότερα προβλήματα στον χώρο του σπιτιού και της δουλειάς σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Το ευχάριστο για σας θα είναι ότι θα μπορέσετε να ξαναβρείτε πρόσωπα από το παρελθόν, φίλους ή συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν στην προκειμένη περίπτωση να διαχειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν. Η αρμονική όψη του Δία- Πλούτωνα θα ενισχύσει άμεσα ή μακροπρόθεσμα και τα οικονομικά σας

Αιγόκερως - Τελευταίες δυσκολίες

Η αρχή της νέας εβδομάδας και του νέου μήνα μπορεί να σας βρει σε επιφυλακή ή σε κατάσταση έκρηξης καθώς ανταγωνισμοί που προϋπάρχουν μπορεί να αναθερμανθούν ή εχθρότητες που δεν έχουν σβήσει να ενισχυθούν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό μέχρι τις 9/10 σας ωθεί σε αναμονή και επιφύλαξη για ότι μέλλει γενέσθαι σε θέματα κατοικίας ή δουλειάς σε συμφωνίες και επαφές που θέλετε να ξεκινήσετε και να εξελίξετε αυτή την περίοδο. Θετικές εκβάσεις πάντως μπορεί να υπάρχουν αυτή την εποχή και ίσως περισσότερο το 2ο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου σε θέματα σπουδών και ταξιδιών, νομικών και εργασιακών θεμάτων αλλά και σε οικονομικές ή εμπορικές δοσοληψίες. Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αυτή η εποχή θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε σχέσεις και επαφές αλλά και να τονώσετε τα ενδιαφέροντά σας.

Υδροχόος - Προσοχή στα οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σας καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα ολοκληρώνεται και μαζί της και αυτή η περίεργη τρίμηνη περίοδος που σας βοήθησε να ανασυντάξετε τις σχέσεις σας ή να βελτιώσετε τον γάμο και την κοινωνική σας ζωή. Η δύσκολη όψη του Άρη- Ποσειδώνα που θα γίνει στις 6 και 7/10 μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες εξελίξεις στις οικονομικές και εμπορικές σας συμφωνίες ή συναλλαγές και γενικότερα να αποδειχθεί... άνθρακας ο όποιος θησαυρός, η μεγάλη ευκαιρία για γρήγορο κέρδος η πλουτισμό. Προσέχετε λοιπόν παγίδες ή εξαπατήσεις στον συγκεκριμένο τομέα ή γενικότερα έξοδα ανυπολόγιστα που μπορεί να σας αποδιοργανώσουν αυτή την περίοδο. Θετικές επαφές μπορείτε να κάνετε στην διάρκεια της εβδομάδας με φίλους και πρόσωπα που είχατε χαθεί το τελευταίο διάστημα ή γενικότερα να αναθεωρήσετε στόχους και προσωπικά σας σχέδια.

Ιχθείς - Οι σχέσεις σας παίρνουν μια νέα μορφή

Η μαγική γωνία του Δία- Πλούτωνα δίνει νέες ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή αυτή την εβδομάδα, όμως μέχρι τις 7/10 θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για διάφορες παγίδες, μπερδέματα, απογοητεύσεις ή αποκαλύψεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Φλεβάρη θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο διάφορες περιπέτειες με άτομα της οικογένειάς σας και γενικότερα του κοινωνικού σας κύκλου όπως και επιλογές που μπορεί να σας απογοητεύσουν. Γενικά αυτή την εβδομάδα κρατείστε μικρό καλάθι σε ότι σας υποσχεθούν καθώς η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να παρασυρθείτε σε λάθη και σε χίμαιρες. Μετά τις 7/10 και γενικότερα στην διάρκεια του Οκτώβρη μπορεί να υπάρχουν ελπιδοφόρες εξελίξεις στις σχέσεις και τα οικονομικά σας.    

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr