Θα ξεκινήσω λέγοντάς σου τι μου έρχεται στο μυαλό όταν ακούω για maxi φούστες: πρόσκληση σε γάμο. Ναι, είμαι απ' αυτές που απαρνιούνται το αγαπημένο τους τζιν μόνο για εξαιρετικές περιπτώσεις. Τελευταία όμως κάπως σα να αναθεωρώ, αφού φλερτάρω έντονα με τις maxi, αέρινες φούστες, Ο λόγος; Μπορούν να φορεθούν (εκτός εκκλησίας, χα) με ποοολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

1. Ξεκινάμε με τον πιο cool, χαλαρό συνδυασμό: maxi φούστα με λεπτό πουλοβεράκι. Ένα σύνολο που σε πάει από τη βιβλιοθήκη της σχολής σου μέχρι cinema ή για shopping με τις κολλητές.

2. Συνδύασε μια maxi φούστα σε έντονο χρώμα με ένα basic μπλουζάκι από πάνω και πρόσθεσε κάποιο statement κόσμημα για να δώσεις ενδιαφέρον στο look σου.

3. Είπαμε, αγαπάμε τις μακριές αέρινες φούστες αλλά ακόμα δεν έχει και τόοοση ζέστη. Φρόντισε να κάνεις σωστό layering στο επάνω μέρος και φυσικά, μην ξεχάσεις το καλσόν ή το κολάν σου από μέσα.

4. Καρό εδώ, καρό εκεί, καρό και παραπέρα. Μη φοβηθείς να το φορέσεις σε μεγάλες δόσεις. Ένα look σαν αυτό είναι ιδανικό για να εμπνευστείς.

5. Μας αρέσει και με τζιν jacket, το οποίο της δίνει πιο casual χαρακτήρα. Φοριέται άνετα στη σχολή ή στον καφέ.

6. Το πουλοβεράκι σου μπορείς να το φορέσεις και μέσα από τη φούστα, αν θέλεις να "κλέψεις" λίγο απ' τον όγκο που προσθέτει στο σύνολο. 

7. Διάλεξε τα υπόλοιπα κομμάτια της εμφάνισής σου ώστε να έχουν μια χρωματική αρμονία με τη φούστα σου. Αμέσως θα δείξεις κομψή, chic και πιο λεπτή.

8. Aν φοβάσαι ότι το πουλόβερ πάνω από τη μακριά φούστα θα σε δείχνει τεράστια, δέσε απλώς μια ζώνη από πάνω. Μέση δαχτυλίδι στο λεπτό!

9. Και maxi και ψηλόμεση; We love it!

10. Διάλεξε μια μακριά φούστα με ωραίο μοτίβο για να σπάσεις ένα total black outfit.

11. Αν θες να κάνεςι το απόλυτο statement, εκτός από μια φούστα με έντονο print μπορείς να φορέσεις κι ένα χρωματιστό blazer. Ένα fashion icon γεννιέται!

12. Πλεκτή ζακέτα με maxi φούστα; Why not! Είναι από τα mix n' match που λατρεύουμε.

13. Με τη γούνα (faux) δεν έχασε κανείς. Φόρεσε ένα γούνινο γιλέκο και δείξε chic στη στιγμή.

14. Άσε την κοιλίτσα σου να φανεί με ένα crop top. Δε θα είναι too much, αφού η maxi φούστα θα εξισορροπήσει το αποτέλεσμα.

15. Θέλεις να δείξεις sexy αλλά όχι "δεύτερη"; Η λύση ακούει στο total black look με μια spicy λεπτομέρεια. Στην προκειμένη, διάλεξε μια φούστα με σκίσιμο στο πόδι. Γιατί είπαμε, να δείξουμε αλλά ας αφήσουμε και κάτι στη φαντασία...

16. Μαρινιέρα, η αγαπημένη. Και μάντεψε, δεν πάει μόνο με το αγαπημένο σου τζιν αλλά και με τις μακριές φούστες.

17. Το δερμάτινο jacket Pάει με όοολα και η maxi φούστα δεν αποτελεί εξαίρεση. Βάλε κι ένα σκουφί κι έγινες.

18. Αν επιλέξεις μια φούστα με έντονο print, καλό είναι να κρατήσεις μια ισορροπία στο πάνω μέρος. Φόρεσε κάτι μονόχρωμο ή ένα σακάκι ώστε να κάνεις το look πιο professional, ανάλογα βέβαια την περίσταση.

19. Αν δε θέλεις να φορέσεις το πόντσο σου με τον καλσικό τρόπο, επειδή "παραγεμίζει" την εικόνα σου, δοκίαμσε να το πιάσεις με μια ζώνη στη μέση. Συμπλήρωσε με μια μονόχρωμη φούστα και θα είσαι το πιο stylish κορίτσι της παρέας όλης!

20. Για τέλος σου άφησα το δικό μου αγαπημένο look... Φούστα με διαφάνειες, στο χρώμα της γρανίτας! Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο girly για την Άνοιξη. Εσύ;