Eχω ακούσει πολλές φορές γυναίκες να υποστηρίζουν πως οι άντρες είναι όντα που σκέφτονται μονάχα το σεξ. Στο μονάχα θα διαφωνήσω. Στη γενικότερη άποψη νομίζω πως θα ήταν μεγάλο λάθος να το κάνω από τη στιγμή που ξέρω πολύ καλά τι και πώς σκέφτεται ένας άντρας κατά τη διάρκεια της ημέρας του.

Πράγματι το σεξ καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος των εικόνων που περνούν από το μυαλό μας σε καθημερινή βάση. Άλλοτε μιλάμε για εικόνες ελάχιστων δευτερολέπτων κι άλλοτε για σκέψεις των οποίων η διάρκεια αυξάνεται. Κι αυξάνεται σημαντικά...

Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτό που ονομάζουμε και φαντασίωση. Με λίγα λόγια, τι σκεφτόμαστε το βράδυ όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και δεν υπάρχει καμία κοπέλα δίπλα μας να κάνουμε όλα αυτά που τόσο θέλουμε. Έκατσα που λέτε κι έφτιαξα μια λίστα με τις δημοφιλέστερες αντρικές φαντασιώσεις σύμφωνα με τα δεδομένα που έχω συλλέξει από προσωπική και φιλική εμπειρία. Δεν πιστεύω πάντως, ότι εγώ και το φιλικό μου περιβάλλον πέφτουμε τόσο έξω και δεν έχουμε καμία σχέση με τον υπόλοιπο αντρικό πληθυσμό. (μωρέ λες;!)
 

1. Στοματικό

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του απολαμβάνει στο έπακρο εκείνη τη στιγμή όπου η κοπέλα αποφασίζει να του προσφέρει την υπέρτατη ικανοποίηση. Ούτε κούραση, ούτε κινήσεις, ούτε τίποτα. Απλά παράδεισος. Τι γίνεται όμως, όταν βρεθείς σε μία σχέση όπου η φίλη σου δεν είναι σε καμία περίπτωση φαν του είδους; Μπορείς να φανταστείς πόσο θα σου έλειπε το εν λόγω κομμάτι του σεξ αν δεν το είχες στη σχέση σου; Καιρός λοιπόν να εκτιμήσεις περισσότερο αυτά που έχεις. Κι αν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δε… καταλαβαίνεις ακριβώς για ποια φαντασίωση γράφω!

 

2. Τρίο

All time classic. Είμαι σίγουρος πως δεν εκπλήσσεσαι που η συγκεκριμένη φαντασίωση συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μου. Ίσα ίσα που θα την περίμενες και στην πρώτη θέση αλλά σου χάλασα τη μαντεψιά. Οι περισσότεροι άντρες τρελαίνονται στην ιδέα ενός τρίου κι αυτό οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Είτε πρόκειται για σχήμα όπου δύο γυναίκες προσφέρουν σε εμάς την απόλυτη ηδονή κι εμπειρία, είτε όταν μαζί με κάποιο φίλο μας αποφασίζουμε να προσφέρουμε κάτι αντίστοιχο στην ...κυρία που επίσης το θέλει και το φανταζόταν καιρό. Μεταξύ μας πάντως, είναι πολύ πιο εύκολο να ικανοποιηθεί αυτή η φαντασίωση απ’ ότι πιθανών να νομίζεις. Σωστό timing και λίγη τύχη θέλει!
 

3. Με Milf

Aka «Νυχτερινό μάθημα με τη δασκάλα του έρωτα». Τι κι αν έχεις κάνει σεξ με αρκετές συνομήλικές σου και τους έχεις δείξει τι πάει να πει ...Μήτσος στο κρεβάτι, πάντα στο μυαλό σου θα στριφογυρίζει η επιθυμία να σου διδάξει κάποια πράγματα μία αληθινή ιέρεια του έρωτα. Και τέτοια δε θα μπορούσε να είναι παρά μία ώριμη 35άρα+ που ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που ζητάει και πως πρέπει να συμπεριφερθεί για να το πετύχει. Καλή τύχη στην αναζήτηση της κατάλληλης αδερφέ!
 

4. Απιστία

Το απαγορευμένο σεξ αποτελεί μια ολόκληρη κατηγορία όταν μιλάμε για φαντασιώσεις. Η απιστία είναι απλά ένα κομμάτι αυτής. Ίσως το πιο απολαυστικό. Είναι κακό που συμβαίνει, ίσως και λάθος που το γράφω αλλά από την άλλη είπαμε να γράψουμε κάτι αληθινό κι όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ε, δε νομίζω πως υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που αν τους πεις ότι μια όμορφη γυναίκα έχει σχέση θα σου απαντήσουν «δεν αγγίζω». Μεταξύ μας, νομίζω πως θα θελήσουν να χωθούν επί τόπου!
 

5. Στο αμάξι

Είναι από τις βασικότερες αντρικές φαντασιώσεις. Μέχρι να πραγματοποιηθεί. Γιατί μετά συνειδητοποιείς ότι είναι το πιο άβολο σεξ που έχεις κάνει στη ζωή σου. Εκτός κι αν οδηγήσετε μέχρι κάποια εντελώς απόμερη περιοχή (χωράφι σε επαρχιακή πόλη θα πρότεινα) και επιδοθείτε στα κόλπα σας πάνω στο καπό. Όπως και να το κάνεις πάντως, η εκ φύσεως σχέση του άντρα με το αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να έχει διαφορετικά αποτελέσματα.
 

6. Sex on the Beach

 

Σίγουρα πιο βολικό από το αμάξι. Δε λέω, έχει κι αυτό τους κινδύνους του αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να εξελιχθεί στο καλύτερο σεξ που έκανες ποτέ. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις. Συμβουλή; Κάνε το με κάποια κοπέλα που αισθάνεσαι κάτι παραπάνω για εκείνη. Θεωρώ ότι δεν είναι φάση για ξεπέτα.
 

7. Με τουρίστρια

Να ‘μαστε και σοβαροί έτσι; Δε γίνεται να είσαι κάτοικος μιας από τις πιο τουριστικές χώρες του κόσμου και να μην έχεις κολλήσει το μικρόβιο του «Greek Lover». Όλοι φανταζόμαστε τον εαυτό μας να γίνεται ο ...επιβήτορας της Αγγλίδας, της Γαλλίδας και της Ρωσίδας που ήρθε να περάσει ένα ωραίο καλοκαίρι και τελικά βίωσε τις καλύτερες διακοπές ever. Παρεπιπτόντως, είναι πολλοί εκείνοι που τελειώνουν και μόνο στην ιδέα να σου φωνάζει κάποια στα Γαλλικά. Ή στα Αγγλικά. Ή στα ...Ινδιάνικα τέλος πάντων!
 

8. Με άγνωστη

Από τις επίσης κλασσικές φαντασιώσεις. Εκεί που καθόμαστε στη μπάρα του κλαμπ κι απολαμβάνουμε το ποτό παρέα με τους φίλους μας περνά μια κοπέλα και μας σκουντά δήθεν τυχαία. Πηγαίνουμε μέχρι την τουαλέτα. Κλειδώνουμε, γίνεται ότι είναι να γίνει κι αποχωρούμε. Ούτε όνομα, ούτε τηλέφωνο, ούτε τίποτα. Σα να μη συνέβη ποτέ...
 

9. Βλέποντας την κοπέλα μας να ...παίζει

Δεν ξέρω γιατί ο γυναικείος αυνανισμός εξιτάρει τόσο τον αντρικό πληθυσμό αλλά είναι μια πραγματικότητα την οποία πρέπει να παραδεχτούμε. Ίσως επειδή και οι ίδιες δεν παραδέχονται ότι το κάνουν κι όταν παίρνουν την πρωτοβουλία μπροστά μας, μας έρχεται ο ουρανός σφοντύλι. Ίσως πάλι, με την κίνηση αυτή μας δίνεται η εντύπωση ότι η παρτενέρ μας έχει ανάψει τόσο για χάρη μας που δεν κρατιέται. Ποιος ξέρει...
 

10. Η νίκη στη ...«φιλική κόντρα»!

Όταν οι γυναίκες τσακώνονται για γκόμενους και για πρώην, οι άντρες απλά διοργανώνουν τη δική τους κόντρα. Μια παρέα ολόκληρη βάζει στόχο μία συγκεκριμένη γυναίκα κι ο καθένας προσπαθεί να κάνει την κίνησή του και τελική να αναδειχτεί σε νικητή. Η επικράτηση σε μία τέτοια κόντρα ήταν είναι και θα παραμείνει για πάντα μία ακόμη φαντασίωση για εμάς. Όσες αποτυχίες κι αν έχουμε καταγράψει στο παρελθόν...

Πηγή: neopolis.gr