Οταν έχεις ίσια μαλλιά, όλα τα κορίτσια του σύμπαντος σε ζηλεύουν και θα έδιναν τα πάντα για να είναι στη θέση σου. Σκέψου πόσα προϊόντα αγοράζουμε για να κάνουμε τα μαλλιά μας ίσια, πόσα ισιωτικά και άλλα μαραφέτια, πόσες ώρες περνάμε μπροστά στον καθρέφτη για να τελειοποιήσουμε κάθε τούφα, κι εσύ τα έχεις όλα έτοιμα από τη φύση σου. Μιλάμε για τύχη, όχι αστεία. Μπαίνεις για μπάνιο κι απλά τ' αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους, άσε που ετοιμάζεσαι πολύ πιο γρήγορα για την έξοδο σου.

Όχι ότι θέλω να νιώσω καλύτερα εγώ με το σπαστό μαλλί, αλλά βάζω στοίχημα ότι και το ίσιο θα έχει τα ζόρια του - δεν μπορεί! Όγκο δεν έχει, όταν δε λουστείς 1-2 μέρες αμέσως θα φανεί, άσε που μπορεί να μην επιδέχεται τη θερμότητα, δηλαδή no μπούκλα. Κι ακολουθούν κι άλλα:

1. Θέλεις να τα κάνεις σπαστά για το γάμο της ξαδέρφης σου; Άδικος κόπος. Φεύγεις με μπούκλα από το σπίτι, μέχρι να πας στην εκκλησία έχει γίνει πάλι ίσιο. Ολόισιο.

source

2. Αν μπουν 2 προϊόντα στο ίσιο μαλλί, το κάνουν τόσο μα τόσο λαδωμένο! Ακόμη κι αν μόλις λούστηκες.

source

3. Άσε που είναι το ίδιο στυλ κάθε μέρα. Σε γιορτές, σε επετείους, σε γενέθλια, πάντα, κάθε μέρα, ίδια.

source

4. Ε και κανείς δεν είναι τέλειος, αυτό το χαζό φριζάρισμα στην κορυφή του κεφαλιού σου δεν το γλιτώνεις με τίποτα.

flyaways-straight-girl-problems

5. Είναι και λίγο φλατ μωρέ. Θέλεις να τους δώσεις όγκο, μια ''κίνηση'', μια τσαχπινιά, αλλά μάταια.

source

6. Αν τα πιάσεις κοτσίδα, ξέρεις τι γίνεται ε; Μένει σημάδι από το λαστιχάκι για καμιά βδομάδα μετά. 

source

7. Σπάει εύκολα, αυτό πως το ξέχασα; Και τότε αναγκάζεσαι να κόβεις αρκετά συχνά τις άκρες με αποτέλεσμα να χάνεις πολύ από το μήκος.

straight-hair-stringy-cut-mulan

8. Για να τα κάνεις λίγο πιο σπαστά, προσπαθείς με τις ώρες με το σίδερο ισιώματος. Μπορεί και να το πετύχεις, αλλά να ξέρεις, αυτό που κάνεις δε βγάζει νόημα. Σίδερο ισιώματος για να κάνεις τα ίσια σπαστά;

source