Εχω αρχίσει και πιστεύω ότι τελικά δεν υπάρχουν άχρηστα αντικείμενα. Με λίγη φαντασία και άλλη τόση προσπάθεια, οποιοδήποτε παλιό ή καινούριο αντικείμενο/αξεσουάρ μπορεί να αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική όψη και χρήση. Κάπως έτσι λοιπόν και το παλιό σου φουλάρι μπορεί να αποδειχτεί ένα αξεσουάρ - κλειδί με πολλαπλές χρήσεις. Αν πίστευες ότι απλά πιάνει χώρο στα συρτάρια σου, ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς λίγο μαζί του και να το κάνεις πιο χρήσιμο από ποτέ!

Αρχικά, μπορείς να το βάλεις στα μαλλιά σου - ξέρεις πόσο καλά θα σε προστατεύσει από τον ήλιο; Δε θέλει καμιά ιδιαίτερη φιλοσοφία, το δένεις όπως σου αρέσει και όπως σε βολεύει. Trendy θα είσαι ό,τι και να κάνεις, αρκεί να ταιριάζει φυσικά χρωματικά και με το υπόλοιπο outfit. Όπως και να χει, πέρα από τα μαλλιά σου, οι χρήσεις που μπορούν να βολέψουν ένα φουλάρι είναι αρκετές: μπορείς για παράδειγμα να το κρεμάσεις το στο δωμάτιο σου, μαζί με άλλα 2-3-4-5 που να μοιάζουν χρωματικά, ώστε να πετύχεις ένα τέλειο decor εύκολα και κυρίως ανέξοδα.

Μπορείς επίσης να στολίσεις τις κρεμάστρες σου, να το δέσεις στην κάμερα ή την τσάντα σου, να το μετατρέψεις σε ένα τέλειο crop top για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου και να το κάνεις διακοσμητικό μαξιλάρι για το δωμάτιο ή το σαλόνι σου. Θες να το κάνεις κιμονό; Γίνεται! Θέλεις να στολίσεις τα μουντά και απλά σανδάλια σου; Και αυτό γινεται! Οι λύσεις είναι πολλές και χρήσιμες, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην gallery που ακολουθεί!

 

Φωτογραφίες