Ξεκούραση και ηρεμία την Κυριακή; Μπα! Μάλλον η Κυριακή είναι μια στρεσογόνα μέρα, παρά μια χαλαρή. Και γιατί παρακαλώ; Γιατί πρέπει να προλάβεις να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς τις επόμενες μέρες που δεν έχεις χρόνο λόγω δουλειάς, σχολής, υποχρεώσεων κτλ.

By the way, δες εδώ 10 λόγους που μόνο οι «τρελοί» πετυχαίνουν στη ζωή, την καριέρα και τον έρωτα.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι είναι αυτά που μας αγχώνουν την Κυριακή:

1.    Δουλειές του σπιτιού

Τις καθημερινές είσαι πολύ κουρασμένη, το Σάββατο πας για ψώνια και μετά έχεις άλλα στο κεφάλι σου, άρα μόνο την Κυριακή έχεις για να καθαρίσεις αυτή την μάζα από τρίχες που βλέπεις εδώ και μέρες δίπλα από το κρεβάτι σου. Αν μένεις και μόνη σου, τότε δεν έχεις πραγματικά καμία βοήθεια! Δες εδώ 8 λόγους που είναι τέλειο να μένεις μόνη σου, για να σου ανέβει το ηθικό!

2.    Γυμναστική


Η Κυριακή είναι μια κατάλληλη μέρα για να γυμναστείς, καθώς –θεωρητικά- έχεις όλη την ημέρα μπροστά σου, συν το γεγονός ότι στο γυμναστήριο έχει ελάχιστο κόσμο. Παρόλα αυτά, αγχώνεσαι και μόνο στην ιδέα, και λογικό φίλη μου, κυριακάτικα και γυμναστική είναι βαρύ… Δες εδώ με ποια αθλήματα θα κάψεις φουλ λίπος!

3.    Hangover


Ο κόσμος θεωρεί την Κυριακή ως ολόκληρη μέρα αλλά έχουν λάθος! Προφανώς δεν βγαίνουν Σάββατο βράδυ! Εάν έχεις βγει την προηγούμενη μέρα και έχεις ξενυχτίσει, τότε η Κυριακή είναι μισή. Ξυπνάς μεσημέρι. Εάν έχεις πιει κιόλας, τότε άστα να πάνε. 

4.    Διάβασμα 

Γιατί έρχεται και Δευτέρα και εσύ πρέπει να στρωθείς και να φτιάξεις το πρόγραμμα του διαβάσματος όλη την εβδομάδα. Και φυσικά, να διαβάσεις σήμερα, Κυριακή, που μπορείς γιατί τις επόμενες μέρες δεν προλαβαίνεις. Φυσικά, εξαιρείσαι, εάν δεν είσαι μαθήτρια ή φοιτήτρια.

5.    Φίλοι


Τις καθημερινές δεν προλαβαίνετε να βρεθείτε, είτε επειδή δεν μπορούν αυτοί, είτε επειδή δεν μπορείς εσύ. Μια Κυριακή έχετε να βρεθείτε και να τα πείτε, κι αυτό σε αγχώνει, γιατί πρέπει να τους βολέψεις όλους! Δες εδώ 5 πανεύκολους τρόπους να κρατήσεις επαφή με τους φίλους σου το καλοκαίρι.

6.    Η Δευτέρα που έρχεται


«Δεν θέλω να πικραίνεσαι τις Κυριακές τα βράδια» τραγουδάει ο Μάλαμας και κάτι ξέρει γιατί πραγματικά το κυριακάτικο βράδυ είναι και μελαγχολικό και αγχωτικό, ειδικά εάν η εβδομάδα που έρχεται είναι αγχωτική και «βαριά» από άποψη υποχρεώσεων.