Μπορεί ο κόσμος να πιστέψει ότι θέλεις να ληστέψεις το beach bar, δεν πειράζει όμως, για χάρη του προσώπου σου το προσπερνάμε κι αυτό. Ξέρεις πόσο βλάπτει ο ήλιος; Ξέρεις! Φαντάζεσαι πόσο πιο γρήγορα θα γεράσει το δέρμα σου αν κάθεσαι διαρκώς στον ήλιο; Φαντάζεσαι! E το παρακάτω hot summer trend ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν παίζει να το έχεις ξαναδεί!

Δημιουργήθηκε στην Κίνα το 2012 κι απορώ πως δεν το πήραμε ποτέ χαμπάρι. Αποτελείται από νάιλον κυρίως και αφήνει ελεύθερα μόνο μάτια, στόμα και λίγο από τη μύτη για καθαρά τεχνικούς λόγους. Αν μπορούσαν να καλύψουν και αυτά χωρίς να πάθουν ασφυξία θα το έκαναν πιστεύω.

Σε προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου και τα εγκαύματα, από καμία ύπουλη τσούχτρα, άντε και από τους γνωστούς που θα βρεις στην παραλία και θα ήθελες να αποφύγεις. Ξέρεις πόσο αγαπάω τα παιδιά, αλλά να σου πω με σιγουριά ότι θα τα τρομάξει κι αυτά, οπότε θα βρεις και την ησυχία σου από τις τσιρίδες και τα ''Μαμά κοίτα κοίτα κοίτα, κάνω βουτιά, μαμά κοίτα δεν πνίγηκα, μαμά παγωτό!''.

Καλή λύση ε; Με ευχαριστείς αργότερα..