Το ξέρω ότι το κόκκινο κραγιόν είναι το must της εξόδου, αλλά ποιος είπε ότι και το nude δε θα κάνει τη δουλειά του; Είναι κι αυτό διαχρονικό και πολύ chic, ακόμη κι αν δεν ουρλιάζει ΦΙΛΑ ΜΕ ΡΕ. Όπως και να χει, εγώ προτείνω να το δοκιμάσεις και ποτέ δεν ξέρεις! Εξάλλου, τα βήματα είναι 3 και απλά!

1. Αρχικά, ασχολήσου με την ενυδάτωση των χειλιών σου. Καιρός να αρχίσεις να φοράς liposan λίγο πιο συχνά αλλά και να προμηθευτείς κι ένα scrub για τα χείλια. Δε θέλουμε βιαστικές κινήσεις και προχειρότητα - ή το φοράμε το nude ή δεν το φοράμε τέλος πάντων! Με το liposan και το scrub σε τακτά χρονικά διαστήματα, τα χείλια σου θα γίνουν πιο απαλά από ποτέ, κι αυτό είναι το ζητούμενο μας.

2. Διάλεξε ένα κραγιόν σε nude απόχρωση - αλλά πρόσεξε καλά! - φρόντισε να είναι ένα τόνο πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου. Όχι υπερβολές γιατί μόνο nude look δε θα πετύχεις, ένας τόνος πιο πάνω αρκεί όμως.

3. Tip χαρτοπετσέτας. Αν δεν είναι φετίχ για κάθε κορίτσι που φοράει κραγιόν, τότε τι είναι; Ακουμπάς τη χαρτοπετσέτα στα χείλη σου, την κλείνεις με λίιιγη δύναμη και τότε μένει στα χείλια σου ακριβώς η ποσότητα του lipstick που θέλουμε.

Let's rock a nude lip!