Τον πόνο μου και τον καημό μου για τα τακούνια στον έχω πει ήδη. Δεν τα μπορώ, μ' ενοχλούν, με πονάνε, δεν μπορώ καν να περπατήσω καλά, νιώθω ανασφάλεια και σε κάθε βήμα φοβάμαι ότι θα πέσω. Μάλλον δε γεννηθήκαμε όλες για δεκάποντα - δεν πειράζει, επιβιώνουμε κι έτσι. Τα αθλητικά από την άλλη είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να χαρίσω στο πόδι μου - ξεκούραστα, άνετα, ευρύχωρα, μαλακά, κανένα μα κανένα παράπονο δεν έχω από αυτά. Μπορείς να τα βάλεις κι εσύ λοιπόν λίγο παραπάνω στη ζωή σου, όχι μόνο στο τρέξιμο ή στο περπάτημα αλλά και σε διάφορες περιστάσεις. Ακολουθούν οι αθλητικο-ιδέες μου:

... στο βόλτα, στον καφέ ή ακόμη και στο ποτό. Τι χρειάζεσαι; Ένα girly εμπριμέ φόρεμα και ένα ωραίο τσαντάκι. Αυτό. Τόσο απλά μπορείς να δημιουργήσεις ένα άνετο και κοριτσίστικο look, χωρίς όμως να είναι κλασικό και συνηθισμένο. Φόρεμα & snickers, ναι τόλμησέ το!

Ιδανικά, συνδύασέ τα με μια εντυπωσιακή φούστα, ώστε να συγκεντρώσεις τα βλέμματα στο ρούχο και να κρατήσεις ουδέτερους τόνους όσον αφορά στο παπούτσι. Προτίμησε ένα λευκό ζευγάρι, ώστε να συνδυάζεται εύκολα και να πηγαίνει με όλα!

Και κάτι πιο έντονο αν μπορείς να το υποστηρίξεις. Σε οποιαδήποτε περίσταση, πιο απλή ή πιο επίσημη, σε κάποια εκδήλωση, στο σινεμά ή το θέατρο, στη βόλτα ή στα γενέθλια της κολλητής σου, ένα απλό παπούτσι μ' ένα εκκεντρικό και ταυτόχρονα πολύχρωμο look θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Με κάποιο σύνολο, ασορτί πάνω και κάτω δηλαδή, μπορείς να επιλέξεις το λευκό αθλητικό σαν μια άλλη σανίδα σωτηρίας. Και σ' αυτή την περίπτωση, θα αποφορτίσει τη μονοτονία του χρώματος που επαναλαμβάνεται και θα ταιριάξει ιδανικά αν είναι σε ουδέτερους τόνους. Προτιμώ τα άσπρα, τα κάτασπρα, τα πιο καθαρά από ποτέ.

Δοκίμασε τα με τη ζιπ κιλότ και δε θα χάσεις. Ίσα ίσα θα κάνεις ένα τέλειο outfit που θα σε βολέψει πολύ μιας και θα είναι τρομερά άνετο αλλά θα το λατρέψεις επειδή θα σου προσδίδει απίστευτο στυλ.

Φωτογραφίες