Νόμιζες ότι το conditioner χρησιμοποιείται μετά το σαμπουάν και μόνο για να διατηρεί σε καλή κατάσταση την τρίχα σου; Το ίδιο και εγώ. Τελικά όμως αποδείχτηκε ότι το conditioner έχει πολλαπλές και σημαντικές χρήσεις που λίγοι γνωρίζουν, το σίγουρο όμως είναι ότι θα βοηθήσουν αρκετά! Ποιες είναι αυτές; Διάβασε παρακάτω προσεκτικά!

Υ.Γ. Τώρα τα δεκάδες μπουκαλάκια conditioner που μάζευα -ούτε και γω ξέρω το γιατί- από τα ξενοδοχεία, έχουν άλλη αξία!

1. Καθαρίζει φα-ντα-στι-κά τα μεταξωτά σου ρούχα. Καλύτερα και από το απορρυπαντικό που αγοράζεις για χρόνια. Βάζεις λίγο conditioner στο νιπτήρα, αφού πρώτα τον έχεις γεμίσει με νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Αφήνεις τα ρούχα σου εκεί για λίγο και έπειτα, ξεπλένεις και κρεμάς! Κάπως έτσι γλίτωσες και το καθαριστήριο.

2. Καθαρίζει και τα εσώρουχα σου. Χρησιμοποιήσε το conditioner για πλύσιμο στο χέρι και δε θα χάσεις. 

3. Προστατεύει τις δερμάτινες μπότες σου από το χιόνι και τις λάσπες όλο το χειμώνα. Άπλωσε λίγο από το conditioner σου στις αγαπημένες σου μπότες αφού βεβαιωθείς πρώτα ότι ήταν εντελώς στεγνές και επανάλαβε το ίδιο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

4. Αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ σου. Βάλε μια στάλα conditioner σ' ένα βαμβάκι και βγάλε τη σκιά σου πριν κοιμηθείς, θα δεις ότι αφαιρεί τέλεια οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ από το βλέφαρο σου χωρίς να ερεθίζει. Προσοχή: μην μπει στο μάτι σου!

5. Μαλακώνει τα πινέλα του μακιγιάζ. Κράτα τα πινέλα σου ευλύγιστα και καθαρά με λίγο conditioner στην τρίχα του πινέλου είτε όταν αυτό είναι βρεγμένο είτε όταν είναι στεγνό. Κάνει θαύματα!

6. Χρησιμεύει και στο μανικιούρ. Το ήξερες ότι τα πετσάκια μαλακώνουν με λίγο conditioner; Το μαθαίνεις τώρα και ποτέ δεν είναι αργά να το εφαρμόσεις!

7. Κρατάει το χτένισμα σου όπως ακριβώς και η λακ. Απλά βάλε λίγο conditioner στις παλάμες σου και εφάρμοσε το στα μαλλιά σου.

8. Απομακρύνει το ενοχλητικό φριζάρισμα. Με τον ίδιο τρόπο, εφάρμοσε το conditioner σου από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες και δεν έχειςνα φοβάσαι καμία υγρασία! Τέλος το φριζάρισμα!

9. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά σου. Μιας και πρόκειται για ένα προϊόν που απευθύνεται στην τρίχα, δε θα μπορούσε να μην είχε πολλαπλές χρήσεις και εκεί! Χρησιμοποίησε το για να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου και να τα χτενίσεις, αφού πρώτα μαλακώσεις την τρίχα.

10. Φρεσκάρει τα ρούχα σου. Ρίξε σ' ένα μπουκαλάκι με νερό λίγο conditioner κι έπειτα ψέκασέ το στα ρούχα και τα εσώρουχα σου για να ανανεώσεις το άρωμα τους.

11. Μαλακώνει τις πετσέτες σου. Βασικό στοιχείο για να χαλαρώσεις 100% στο επόμενο μπάνιο σου, πλύνε τις πετσέτες σου με conditioner και θα το λατρέψεις.

12. Επαναφέρει το πουλόβερ σου που ήπιε στην πλύση στο αρχικό του νούμερο. Νομίζω αυτό άμα σου πετύχει, αρκεί για να κάνεις ένα γιγαντιαίο άγαλμα - conditioner μέσα στο μπάνιο σου. Ρίξε μια ποσότητα όχι μεγαλύτερη από ένα κουταλάκι του γλυκού σε μια λεκάνη με νερό και βάλε το πουλόβερ σου που συρρικνώθηκε. Μετά από λίγο, βγάλτο και τράβηξέ το - χωρίς να το σκίσεις φυσικά. 

13. Απομακρύνει τη σκουριά. Κάνε αυτό το δώρο στον μπαμπά σου και καθάρισε με conditioner τα εργαλεία του, οι κατασκευές του θα έχουν άλλον αέρα από δω και πέρα.

14. Ξεβουλώνει νιπτήρες -ω ναι. Ρίξε στο νιπτήρα σου conditioner - ας είναι αρκετό, μην το λυπηθείς - και μετά πολύ ζεστό νερό, θα δεις ότι το πρόβλημα θα λυθεί χωρίς τον νοστιμούλη υδραυλικό.

15. Εμπλουτίζει το αφρόλουτρο σου με ωραία μυρωδιά και ακόμη πιο ωραία αίσθηση. Αντί να ρίχνεις πολύχρωμες φούσκες όπως έκανες μικρή (ή και μέχρι προχθες) προτίμησε να βάλεις λίγο conditioner και θα χαλαρώσεις στο λεπτό.

16. Ξεκολλάει το δαχτυλίδι που κόλλησε στο δάχτυλο σου. Καλή προσπάθεια για να το βουτήξεις έτσι από την αδερφή σου αλλά να ξέρεις πως και γι' αυτό υπάρχει πλέον λύση.

 

 

17. Αποτριχώνει στο λεπτό. Ξέμεινες από κρέμα αποτρίχωσης; Μην ταράζεσαι! Το conditioner φυσικά κάνει και γι' αυτό - απλά αν κάνεις όλα όσα σου είπα βλέπω να ξεμένεις σύντομα και από αυτό.

18. Ξεμπλοκάρει το φερμουάρ σου. Πόσες φορές έχεις παγιδευτεί στο φόρεμα σου και νιώθεις πως δε θα καταφέρεις να το βγάλεις από πάνω σου ποτέ; Βάλε conditioner στο φερμουάρ σου και προσπάθησε ξανά!