Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό αλλά και πονηρό από ένα αληθινό φιλί. Πρέπει να βάλεις τη γλώσσα; Να κλείσεις τα μάτια; Να χαϊδεύεις ταυτόχρονα τα μαλλιά του; Σας αποκαλύπτουμε όλα τα κλειδιά για να γίνετε ειδική επί στον τομέα!

 

Ακολουθείστε το ένστικτό σας

Ο  κανόνας σχετικά με το φιλί είναι… ότι δεν υπάρχουν κανόνες! Βάτε τη γλώσσα, στριφογυρίστε τη γλώσσα σας στο στόμα του, κλείστε τα μάτια και αφεθείτε, ανοίξτε διάπλατα το στόμα σας…

Στην ουσία όλα είναι θέμα επιθυμίας και feeling. Η προτεραιότητα είναι να αφεθείς στο ένστικτό σου αλλά και στο ένστικτο του  συντρόφου σου. Κανένα φιλί δεν μοιάζει με άλλο και είναι αυτό που το κάνει ωραίο

 

 Μπορεί να μην υπάρχουν οδηγίες χρήσης για το τέλειο φιλί, υπάρχουν όμως κάποια tips για να το κάνετε μαγικό και επομένως αξέχαστο για σας αλλά και για τον σύντροφό σας. Κατ’αρχήν αφήστε την θερμοκρασία να ανέβει πριν φιληθείτε!

 

Εκτιμάμε πάντα τα πράγματα για τα οποία περιμένουμε λίγο. Για να αυξήσετε την επιθυμία μη διστάσετε να περάσετε τη γλώσσα σας πάνω στα χείλια σας (τέλεια ενυδατωμένα εννοείται!) Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποιον μορφασμό για να αναδείξετε το στόμα σας. Μη διστάσετε επίσης να πλησιάσετε το στόμα σας στο δικό του στιγμιαία και μετά να το απομακρύνετε.

Όταν στη συνέχεια τα χείλη σας ενωθούν με τα δικά του, μην διστάσετε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα: γυρίστε μαλακά τη γλώσσα σας,  μασουλήστε ελαφρά τα χείλη του,  ρουφήξτε την άκρη της γλώσσας του, σταματήστε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά φιλήστε τον πάλι…

 

Όλα είναι στο πρόγραμμα και όλα είναι πιθανά. Προσπαθήστε να μην στέκεστε ακίνητη: δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από να φιλάς ένα άγαλμα.Χρησιμοποιείστε τα χέρια σας για να του χαϊδέψετε τα μαλλιά, τα μάγουλα ή τους λοβούς των αυτιών (αυτό απογειώνει τους άντρες!!), κολλήστε το σώμα σας στο δικό του…Όλα αυτά τα τρικ έχουν εγγυημένο αποτέλεσμα. Επίσης μην ξεχνάτε να αναπνέετε!!

 

Κάντε παύσεις για να ξαναβρείτε την αναπνοή σας.Είναι καλύτερο από να λιποθυμήσετε στα μπράτσα του επειδή δεν αναπνέετε. Όσον αφορά την ιδεώδη διάρκεια ενός φιλιού, όλα εξαρτώνται από σας και το σύντροφό σας!

 

Εννοείτε προσέχετε να έχετε δροσερή αναπνοή και  ιδίως αν καπνίζετε χρησιμοποιείστε τα ειδικά sprays γιατί αλλιώς η αποτυχία είναι σίγουρη!

 

Τέλος προσέξτε λίγο την ποσότητα του σάλιου σας ώστε να μην τον σαλιώσετε πολύ (κάτι που βέβαια σε ένα παθιασμένο φιλί και για κάποιους συντρόφους μπορεί να είναι και ερεθιστικό)

 

  Και το french kiss?

 Αν πιστέψουμε τις έρευνες που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο οι Γάλλοι είναι οι βασιλιάδες του φιλιού. Το αληθινό φιλί έχει ονομαστεί French kiss και είναι συνώνυμο του έρωτα και του πάθους. Έχει όμως κάποια ιδιαιτερότητα; Ναι, καταρχήν το στόμα είναι διάπλατα ανοιχτό και κατά δεύτερον χρησιμοποιείται πολύ η γλώσσα κυρίως όμως σε κυκλικές κινήσεις ( το ιδανικό είναι να στριφογυρίζεις αισθησιακά τη γλώσσα σου γύρω από τη δική του και όχι απαλά να βάζεις τη γλώσσα σου στο στόμα του).

 

Το  ιδανικό French kiss πρέπει να είναι ταυτόχρονα αργό αλλά και ενεργητικό, αισθησιακό αλλά και γλυκό, ερωτικό και παθιασμένο… Το φιλί είναι μια τέχνη που απαιτεί εξάσκηση. Σειρά σας τώρα να εξασκηθείτε!

 

Πηγή: www.staxtopouta.gr