Προσωπικά τα έχω συνδέσει με τα χρόνια του δημοτικού, που τύχαινε να κάνω και μπαλέτο και άρα τα χρειαζόμουν για το σινιόν μου. Όμως τα τσιμπιδάκια μπορούν να φανούν χρήσιμα και στην ενήλικη ζωή. Δες τα παρακάτω χτενίσματα και πάρε ιδέες!

1. Άξια για Instagram

Τα hashtags έχουν γίνει δεύτερη φύση μας πλέον, οπότε γιατί να μην τα υιοθετήσουμε και στα μαλλιά μας; Εκτός από πρωτότυπο, είναι και πολύ trendy. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 4 τσιμπιδάκια!

2. Πιο γεμάτη κοτσίδα

Πόσες φορές δεν έχεις πιάσει τα μαλλιά σου αλογοουρά αλλά σου φάνηκαν φλατ και πεσμένα; Με δύο τσιμπιδάκια που θα βάλεις στο κέντρο του πιασίματος, θα την κάνεις να φαίνεται πολύ πιο ψηλή και γεμάτη!

3. Κράτα γερά

Το συγκεκριμένο είναι 2 σε 1, αφού εκτός από εντυπωσιακό, είναι και η σίγουρη λύση για ένα πολύ σταθερό χτένισμα.

4. Fan της γεωμετρίας

Μη μένεις μόνο σε τρίγωνα και hashtags. Μπορείς να δημιουργήσεις ό,τι σχέδιο σου κατέβει στο μυαλό, εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου. Get creative με λίγα λόγια.

5. Πανεύκολο ψεύτικο καρέ

Το καρέ ήταν huge τάση τη σεζόν που πέρασε, όπως και το ψεύτικο, το λεγόμενο «faux bob». Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, μάζεψε όλα τα μαλλιά σου προς τα μέσα και στερέωσέ τα με μπόλικα τσιμπιδάκια.

6. Φράντζα σε χρόνο dt

Θέλεις να δοκιμάσεις φράντζα χωρίς όμως να κόψεις τα μαλλάκια σου; Γι’ αυτό υπάρχουν τα τσιμπιδάκια! «Καρφιτσώνεις μια ποσότητα μαλλιών στο πλάι κι έγινες!