Υπάρχουν οι μέρες που τα μαλλιά σου είναι ανάλαφρα, λαμπερά, τέλεια. Υπάρχουν όμως και οι μέρες με ξαφνική Ανοιξιάτικη μπόρα και  αέρ απ το πουθενά, οι οποίες δεν είναι και οι καλύτερες για το χτένισμα σου.

Ορίστε λοιπόν ένας οδηγός με 4 hairstyles για τις βροχές.

 

1. Ο (ατημέλητος) κότσος μπαλαρίνας

Ή και ο πιο αυστηρός αν προτιμάς. Είναι εύκολος αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα hair donut ώστε ο κότσος σου να έχει όγκο αλλά και να παραμείνει σταθερός για ώρες. Το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει να τον πετύχεις. Για ένα πιο ατημέλητο αποτέλεσμα απλά άσε μερικές τούφες να πέσουν χαλαρά γύρω από το πρόσωπο σου.

 

 

2. Ο vintage κότσος

Αριστοκρατικός και το καλύτερο, εύκολος. Δες στο παρακάτω βίντεο πώς να τον φτιάξεις αν έχεις ίσια μαλλιά αλλά στον δείχνουμε και βήμα-βήμα για τα σπαστά.

 

 

 

3. Η ατημέλητη πλεξούδα
 

Πανεύκολη και η ίσως η πιο στιλάτη από όλα τα χτενίσματα. Μια συμβουλή είναι να μετακινήσεις όλα τα μαλλιά από την μια πλευρά για να δώσεις όγκο. Ορίστε πώς θα τη φτιάξεις:

 

 

4. Η Slicked-Back Ponytail

Η κλασική ίσια αλογοουρά θα σου χαλάσει με την υγρασία. Αυτό που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να επιστρατεύσεις το σίδερο για τις μπούκλες. Αφού λοιπόν στεγνώσεις τα μαλλιά σου και τα φορμάρεις με το πιστολάκι και τη βούρτσα, φτιάξε την αλογουρά στο σίδερο για μπούκλες και πέρασε τα δάχτυλα σου από μέσα ώστε να μην μοιάζει πολύ στιλιζαρισμένη. Ψέκασε με λακ και είσαι έτοιμη!